Sunnuntaina BK-46 vieraaksi Karjaalle

Tavoitteena raastaa vieraspisteet mukaan kotimatkalle. FC Jazz matkaa tulevana sunnuntaina Karjaalle BK-46:n vieraaksi. BK aloitti kauden voitolla Käpylän Pallosta, mutta on sen jälkeen kokenut kolme tappiota. Kaksi viimeistä...

Tavoitteena raastaa vieraspisteet mukaan kotimatkalle.

FC Jazz matkaa tulevana sunnuntaina Karjaalle BK-46:n vieraaksi. BK aloitti kauden voitolla Käpylän Pallosta, mutta on sen jälkeen kokenut kolme tappiota. Kaksi viimeistä peliään BK on hävinnyt niukasti KaaPolle sekä GrIFK:lle, joten helppoa tappiottoman sarjan jatkaminen ei tule olemaan.

BK-46 oli viime kauden Kakkosen menestyjä ja jäi niukasti ulos nousukarsintapeleistä sijoittuen sarjaneloseksi. Edellisen kauden kohtaamisissa molemmat joukkueet voittivat vieraspelinsä. BK voitti Porissa 2-0 ja Karjaalla FC Jazz käänsi pelin 3-1 voitoksi. Täksi kaudeksi BK:n joukkue on uusiutunut ja valmennusvastuun tammikuussa otti entinen Veikkausliiga pelaaja Babatunde Wusu.

FC Jazz on aloittanut kautensa mallikkaasti ja edellisen viikonlopun nousu lisäajalla voittoon toi kauden toisen voiton. Neljän pelatun kierroksen jälkeen joukkueella on koossa 8 pistettä, joka oikeuttaa sarjataulukossa tällä hetkellä sijaan kolme. Sekä Juho Lehtonen, että Terry Ablade ovat onnistuneet maalaaman kahdesti kauden peleissä. Juho Lehtosella on pieni maaliputki päällä ja on tehnyt maalin kaikissa kauden pelaamissaan otteluissa, Terryltä tämä putki katkesi viime viikon FC Espoo pelissä.

Olli Orvasto lähtee Karjaalle luonnollisesti taas voitto mielessä,
- BK on tietojemme mukaan inhottava vastustaja, joka repii ja raastaa eikä luovuta. Pisteitä on heille tullut niukasti, mutta pari edellistä ottelua ovat olleet tasaisia. Kova ottelu on siis sunnuntainakin vieraissa edessä. Usko omaan tekemiseen on kuitenkin kova ja mikäli pystymme palaamaan omalle tasollemme niin meillä on erinomaiset mahdollisuudet vierasvoittoon. Tasapaino ja negatiiviset tilanteenvaihdot ovat etenkin asioita, joissa meidän tulee olla parempia kuin edellisessä ottelussa.

Vieraspisteistä päästään taistelemaan vakiomiehistöllä ja poissaoloja sunnuntain matsissa ei ole kuin Rasmus Laaksonen, joka parantelee vielä vammaansa.

BK-46 - FC Jazz sunnuntaina 27.5 klo 18.30 Karjaa N

Kuva: Urheilusuomi.com