Starck pukeutuu punaiseen

FC Jazz ja Ville-Valtteri Starck (20) ovat solmineet kautta 2015 koskevan sopimuksen. Starck on turkulaisen jalkapallokoulun kasvatti ja edustanut urallaan miesten tasolla TPS:ää ja ÅIFK:ta. Nopea Starck on vasemman laidan...

FC Jazz ja Ville-Valtteri Starck (20) ovat solmineet kautta 2015 koskevan sopimuksen. Starck on turkulaisen jalkapallokoulun kasvatti ja edustanut urallaan miesten tasolla TPS:ää ja ÅIFK:ta.

Nopea Starck on vasemman laidan vasenjalkainen pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä puolustajana että tarvittaessa myös hyökkäyslinjassa. Pelaajan kyky pelata useampaa pelipaikkaa antaa myös valmennusjohdolle lisää vaihtoehtoja.

Nuoresta iästään huolimatta Starck on kokenut pelaaja ja hänellä on takanaan mm. 30 Veikkausliiga –ottelua ja saman verran poikien maaotteluita.

Starck on innoissaan.

- Todella hyvällä fiiliksellä tulen Poriin ja FC Jazziin pelaamaan. Hyvää kautta lähden pelaamaan Porissa. Uskon myös, että joukkueena olemme korkealla sarjataulukossa.

Kauden tavoitteena henkilökohtaisesti on pelata mahdollisimman monessa pelissä ja saada hyvä ja ehjä kausi. Lupaan kannattajille peräksi antamatonta asennetta ja vasemman laidan vauhdikasta hyökkäystä, hymyilee Starck.