Stadionin portit ovat lauantaina auki

FC Jazz tarjoaa yhteistyökumppaniensa kanssa lauantain otteluun ilmaisen sisäänpääsyn. Kotikentällä on tarkoitus pitää tappiosarake edelleen nollassa. Kevätkierroksen ottelussa FC Jazz ja BK-46...

FC Jazz tarjoaa yhteistyökumppaniensa kanssa lauantain otteluun ilmaisen sisäänpääsyn. Kotikentällä on tarkoitus pitää tappiosarake edelleen nollassa.

Kevätkierroksen ottelussa FC Jazz ja BK-46 tasasivat pisteet maalittomassa ottelussa. Viime kauden hyvin pelannut BK on tällä kaudella nyt pudonnut sarjan häntäjoukkueeksi ja on onnistunut ottamaan kauden 14 ottelustaan vain kaksi voittoa. Viime sunnuntain kotiottelussaan se koki kirvelevän tappion KaaPolle, kun vieraat tekivät voittomaalin ottelun lisäajalla. BK:n joukkueessa ovat ovet käyneet viime viikkoina molempiin suuntiin, joten stadionilla kohdataan hieman erilainen BK kuin kauden ensimmäisessä ottelussa.

Eero Lehtinen onnistui mainiosti FC Jazzin edellisessä kotiottelussa ja lupaa hyvän vireen jatkuvan myös tulevassa matsissa,
- Tulevaan BK-peliin on hyvä lähteä voitokkaan viime kotipelin jälkeen. Tarkoituksena on jatkaa siitä mihin Hifkiä vastaan jäätin. Joukkueen tavoitteena on edelleenkin olla hankala kotijoukkue ja vieraille ei pisteitä anneta helposti. Nyt vastassa sarjajumbo, mutta sen ei saa antaa vaikuttaa mihinkään asennoitumiseen tai valmistautumiseen. Viimeksi Karjaalla BK puolusti hyvin ja meidän oli vaikea luoda maalipaikkoja.

FC Jazz on vahvistunut kahdella paluun tehneellä pelaajalla. Eero Lehtinen kertoo, että tulleet pelaajat tuovat kivaa pöhinää pukuhuoneeseen,
- Nyt ollaan saatu pari paluumuuttajaa joukkueeseen ja se on erittäin positiivinen juttu. Molemmat Husa Aftab ja Waltteri Riihimäki ovat nopeita ja hyviä haastaamaan vastustajia. Muutenkin joukkueessa on ollut hyvä tekeminen läpi kauden ja näkee että joukkueella on nälkää taistella kärkisijoituksista.

FC Jazz on pelannut kaksi ottelua kärkijoukkueita vähemmän ja tuleva ottelu on pelejä, joista täydet pisteet tulee saada jotta kärkikahinoissa pysytään. Viime kaudella BK kävi ryöstöretkellä Porissa ottaen selvän 2-0 voiton. Helppo ottelu ei ole tulossa, mutta mikäli HIFK-pelin toisen jakson viihdyttävä ote saadaan pysymään niin ei voitto ole kaukana.

FC Jazz – BK-46 lauantaina 4.8 klo 17.00

Kuva: Urheilusuomi.com