Sopuisa tasapeli

Karhuhallin lehterit olivat täynnä ja takasuoran ylärivi täyttyi katsojista kun kauden ensimmäinen harjoituspeli FC Jazzin ja ToVen välillä puhallettiin käyntiin. Tasaisessa ottelussa kumpikin joukkue onnistui...

Karhuhallin lehterit olivat täynnä ja takasuoran ylärivi täyttyi katsojista kun kauden ensimmäinen harjoituspeli FC Jazzin ja ToVen välillä puhallettiin käyntiin. Tasaisessa ottelussa kumpikin joukkue onnistui molemmilla puoliajoilla kerran ja näin pisteet jaettiin lukemin 2-2.

Ottelun upein maali nähtiin 21 minuutilla FC Jazzin vapaapotkusta, kun Joonas Meura ampui pallon tulisesti takatolpan kautta maaliin. FC Jazzin toisenkin maalin teki puolustaja, kun joukkueeseen palaava Samuli Virtanen ampui pallon läheltä maalin ylänurkkaan toisen jakson 55 minuutilla.

Kotijoukkue ei kuitenkaan kyennyt pitämään kumpaakaan johtoasemaa vaan ToVe tuli ansaitusti kahdesti tasoihin. Ensimmäisen jakson lopussa Eemil Aavikko tasoitti maalin edustalta ja toistamiseen vieraat tulivat tasoihin Ville Mäkelän riistäessä pallon ottelun 63 minuutilla kotijoukkueen puolustukselta.

Varsinkin ensimmäisellä jaksolla FC Jazzin oikealaita oli melkoisessa vauhdissa, kun Samuli Virtanen ja Terry Ablade näyttivät nopeuttaan vihreiden puolustukselle. Kauden ensimmäisestä harjoitusottelusta jäi kuitenkin runsaasti petrattavaa ja ToVen peli näytti tasaisemmalta suorittamiselta läpi ottelun, kuin kotijoukkueen.

Olli Orvasto mietiskeli joukkueen esitystä,
- Tammikuun ja kauden ensimmäiset pelit ovat välillä vaikeita. Niin oli tänäänkin ja jäimme pelillisesti kauas omasta tasostamme. Välähdyksiä toki nähtiin, mutta kokonaisuuteen ei tietenkään olla tyytyväisiä. ToVelle kiitokset hyvästä pelistä ja oli hienoa nähdä lähes 250 katsojaa Karhuhallissa. Kauteen valmistautuminen on nyt käynnnistynyt ja tie on vasta alussa. Huomenna jatketaan harjoittelua ja parin viikon päästä pitää esittää parempaa Ilvestä vastaan.

ToVe lähti haastamaan kotijoukkuetta ja onnistui pelaamaan hyvän pelin. Molemmat joukkueet suorittivat runsaasti vaihtoja ja tällä kertaa vierasjoukkueen penkiltä tultiin paremmalla pelituntumalla kentälle. Tasapeli ottelusta vastasi ottelutapahtumia vaikkakin kummallakin joukkueella oli paikkansa myös lisämaaleihin.

FC Jazz: Östling (45’ Nurmi), Lemio (58’ Koivisto), Meura, Kuusela (64’ Kulju), Virtanen, Laaksonen R (58’ Tomberg), Laaksonen T (64’ Nieminen J), Kemppinen (45. Tuovinen B), Ablade (64’ Tuovinen J), Lehtonen Joel (45’ Friday), Lehtinen (45’ Lehtonen Juho).