Sarjakärki perhepeliin vieraaksi

Ykkösen sarjakärki JJK saapuu sunnuntain iltaotteluun hyvässä vireessä olevan FC Jazzin vieraaksi. Jazz ei ole kokenut viiteen peliin tappiota, mutta on kahdessa viime pelissä joutunut tyytymään tasapeliin,...

Ykkösen sarjakärki JJK saapuu sunnuntain iltaotteluun hyvässä vireessä olevan FC Jazzin vieraaksi. Jazz ei ole kokenut viiteen peliin tappiota, mutta on kahdessa viime pelissä joutunut tyytymään tasapeliin, kun vastustaja on noussut pelin loppupuolella tasoihin.

Jyväskyläläisillä on tavoitteena nousta kauden päätteeksi Veikkausliigaan ja Jazzille ottelusta ei riitä kuin voitto. Jani Uotinen uskoo, että perhepelissä nähdään tarkkaa pelaamista,
- Meillä vahva on harjoitusviikko taas takana ja joukkueessa riittää taisteluintoa JJK:ta vastaan. Tulin mukaan joukkueeseen loppukesästä ja hävisimme JJK:lle 2-0, sen jälkeen joukkue on petrannut otteitaan melkoisesti. Kun pelaamme samalla tavalla kuin edellisissä peleissä, niin pystymme varmasti haastamaan JJK:n. Mielenkiintoista on myös nähdä kuinka suuri on sarjan kärjen ja meidän ero tällä hetkellä.

FC Jazzin puolustuksesta puuttuu varoitustilin täyttymisen johdosta Samuli Virtanen. Toni Junnila huilasi viime pelin ja on valmennuksen käytössä sunnuntaina. Alfred Mapokan pelikunto varmistuu pelipäivänä, sen sijaan Gabriel Wirzin kausi on ohi loukkaantumisen seurauksena.

Uotinen toivoo näkevänsä stadionilla runsaasti kannustajia,
- Kaikki tietävät, että pistemenetyksiin ei ole varaa. Voi olla, että otetaan lopuista otteluista 12 pistettä, eikä sekään riitä säilymiseen. Näillä korteilla nyt mennään peli kerrallaan ja sen jälkeen katsotaan mitä polkua jatketaan. Yleisölle tulemme kuitenkin näyttämään, että helpolla emme periksi anna. Toivottavasti sunnuntain tuleva taistelumme ja sarjakärjen vierailu saavat kannattajat katsomoon.

Perhepelissä sunnuntaina on ohjelmaa kaiken ikäisille ja portit aukeavat klo 17.00.

FC Jazz - JJK Porin stadionilla sunnuntaina 25.9 klo 18.30.

Kuva: Urheilusuomi.com