SalPa oli kotikentällään parempi

SalPa otti revanssin kotikentällään kevätkierroksen viime hetken tappiolleen Porissa ja aiheutti FC Jazzille syyskierroksen ensimmäisen tappion. FC Jazzin ohella myös FC Espoo hävisi ottelunsa ja piste-ero...

SalPa otti revanssin kotikentällään kevätkierroksen viime hetken tappiolleen Porissa ja aiheutti FC Jazzille syyskierroksen ensimmäisen tappion. FC Jazzin ohella myös FC Espoo hävisi ottelunsa ja piste-ero putoamiseen säilyi seitsemässä pisteessä. Salolaiset nousivat sarjakärjessä voitollaan nyt seitsemän pisteen karkumatkalle. Sarjaa on jäljellä neljä kierrosta.

Kotijoukkue teki molemmat maalinsa jaksojen lopussa. Ensimmäisellä jaksolla onnistui Ilari Koljonen ottelun 41 minuutilla. Toisella jaksolla Joonas Madetoja viimeisteli 94 minuutilla loppulukemat 2-0, lähes heti vaihdosta kentälle tullessaan. FC Jazzin onnistujia olivat puolutuksessa pelanneet Arttu Aromaa ja Toni Kuusela. Aromaa pelasi hyvän ottelun ja katkoi läpi pelin hienosti kotijoukkueen hyökkäyksiä. Hyökkäyspelaamisesta puuttui tällä kertaa viimeinen rutistus, jotta maaleja olisi onnistuttu tekemään.

FC Jazz lähti Saloon pelikieltojen rasittamana, mutta esitys oli päävalmentaja Olli Orvaston mielestä tappiosta huolimatta hyvä,
- Harmillinen tappio, koska saumaa parempaan tulokseen olisi ollut. Ensimmäisellä jaksolla SalPa oli parempi, mutta viimeiset 35 minuuttia oli hallussamme. Kaikki antoivat kentälle kaikkensa, mutta varsinkin viimeisellä kolmanneksella olimme hiukan kesyjä. Harmittaa, mutta taisto jatkuu ensi lauantaina EsPaa vastaan. Vire on edelleen hyvä ja ensi viikolla olemme taas paljon vahvempia.

Tulevassa kotiottelussa viikon päästä lauantaina taistelu pisteistä jatkuu ja hyvän syysvireen on jatkuttava, jotta sarjapaikka varmistuu. Tärkeä kotiottelu EsPaa vastaan alkaa jo klo 15.00 Porin Stadionilla.

FC Jazz palkitsee kauden lopussa eniten tähtiä keränneen pelaajan. Kaikissa joukkueen peleissä annetaan kahdelle pelaajalle tähtiä. SalPa pelin tähdet: