Sarjakärjen vieraaksi

FC Jazz matkaa tulevana lauantaina TPV:n vieraaksi. Kauden ennakoissa TPV nostettiin yhdeksi kärkijoukkueeksi Kakkosen B-lohkossa. Tamperelaiset ovatkin aloittaneet sarjan neljällä voitolla, kun taas FC Jazz ei kauden ensimmä...

FC Jazz matkaa tulevana lauantaina TPV:n vieraaksi. Kauden ennakoissa TPV nostettiin yhdeksi kärkijoukkueeksi Kakkosen B-lohkossa. Tamperelaiset ovatkin aloittaneet sarjan neljällä voitolla, kun taas FC Jazz ei kauden ensimmäisissä otteluissa ole pistetiliään saanut avattua. Viime kierroksella Porissa FC Jazz ei yltänyt parhaimpaansa ja BK vei pisteet mukanaan. Myöskään TPV:n leirissä ei oltu tyytyväisiä edelliseen peliin, vaikka joukkue kaatoikin paikallisvastustajansa.

Tulevan ottelun asetelmat näyttävät  paperilla FC Jazzin osalta haastavilta. TPV on ollut tehokas neljässä ensimmäisessä pelissään ja tehnyt eniten maaleja B-lohkossa. Porilaispuolustuksen tuleekin onnistua pitämään TPV kovimmat alkukauden viimeistelijät Salomon Ojala ja Rudi Rieter pois maalipaikoilta ja kyetä itse luomaan enemmän maalipaikkoja kuin aikaisemmissa peleissä, jotta vierasvoitto toteutuisi.

Olli Orvasto kertoo joukkueen lähtevän Tammelaan voitto mielessä,
- Odottavat tunnelmat siinä mielessä, että lauantaina päästään tunnelmallisella Tammelan stadionilla haastamaan kauden vakuuttavasti aloittanut sarjan ennakkosuosikki. Alkuviikosta perkasimme viime viikon pelin, jonka jälkeen keskittyminen on ollut TPV:n kaadossa. Treeneissä on tällä viikolla ollut ihan hyvä sähinä, joka tietää hyvää lauantain peliä varten. Tiedämme melko hyvin, miten TPV pelaa ja tarkoituksena on iskeä heidän heikkouksiinsa.

TPV:n joukkueessa on tuttuja porilaispelaajia. Viime kauden päätteeksi Valtteri Riihimäki, Joonas Rantala ja Miika Kalliomäki siirtyivät palloveikkojen riveihin.

TPV – FC Jazz lauantaina 27.5 klo 17.00 Tammelan stadion.

Kuva: Urheilusuomi.com – Iyam Friday