Sarjakärjen vieraaksi Saloon

Saloon pelikieltojen kera. Kurinpitolautakunnalta lisärangaistuksia. FC Jazz otti kevätkierroksella kaksi voittoa. Toinen voitoista tuli SalPaa vastaan Porin stadionilla lukemin 3-2, kun Juho Lehtonen viimeisteli ottelun viime hetkill...

Saloon pelikieltojen kera. Kurinpitolautakunnalta lisärangaistuksia.

FC Jazz otti kevätkierroksella kaksi voittoa. Toinen voitoista tuli SalPaa vastaan Porin stadionilla lukemin 3-2, kun Juho Lehtonen viimeisteli ottelun viime hetkillä voittolukemat. Asetelmat perjantai-illan kohtaamiseen Salossa ovat mielenkiintoiset. B-lohkoa johtava SalPa hakee varmasti kovaa revanssia ikävälle kevätkierroksen tappiolleen ja toisaalta FC Jazz lähtee kamppailuun ilman neljää avauspelaajaansa, jotka kärsivät pelikieltoja.

Molemmat joukkueet ovat oivassa syysvireessä ja ottaneet viimeisestä kymmenestä pelaamastaan ottelusta 22 pistettä. SalPa on putkensa ansiosta noussut sarjakärkeen ja FC Jazz sarjan keskikastiin. Panosta ottelussa riittää, sillä voitolla SalPa jatkaa sarjan kärjessä. FC Jazz taas tarvitsee edelleen pisteitä, jotta putoamisviivaan säilyy turvallinen etäisyys.

 Oivaan vireeseen joukkueensa luotsannut Olli Orvasto muistuttaa, että pisteitä tarvitaan.
- Joukkue on nyt hyvässä vireessä, mutta mielessä on tarkasti se, että pisteitä tarvitaan vielä. Olemme pelanneet erittäin hyvin sarjan kärkiryhmiä vastaan ja lähdemme haastamaan tosissamme sarjakärkeä. Oman mausteensa vierasreissuun tuo pelikiellot. Alfred Mapoka, Joonas Meura, Hushyar Aftab ja Juho Lehtonen ovat kaikki pelikiellossa. Tämä tarkoittaa kuitenkin nyt sitä, että joku vähemmän pelannut saa nyt näyttömahdollisuuden ja paikan osoittaa, että kuuluu avauskokoonpanoon.

Pelikieltoa kärsivien pelaajien lisäksi Terry Ablade on U-17 maajoukkuekomennuksella Itävallassa. Salossa nähdään uutena kasvona Rasmus Laaksonen, joka nostetaan B-junioreista mukaan matkalle.

SalPa – FC Jazz perjantaina 1.9 klo 18.30 Salon KHT

Kuva:Urheilusuomi.com
 

Kurinpitolautakunnan päätöksiä

FC Jazz on saanut kurinpitolautakunnalta päätökset liittyen NuPS – FC Jazz pelin loppuhetken tapahtumiin. Alfred Mapokalle määrättiin lisäpelikieltoa 6 ottelua kentältä poistoa seuranneen automaattisen kahden ottelun lisäksi. Tämä tarkoittaa, että Mapokaa ei tällä kaudella enää FC Jazzin paidassa nähdä. Tämän lisäksi NuPS:n Joni Rintalalle ja FC Jazzin Terry Abladelle määrättiin kahden ottelun pelikiellot. Ablade on on seuraavan kerran pelikelpoinen ottelussa Peimaria vastaan 16.9.