Sarjakärjen vieraaksi Saloon

Rasmus Östling  on päässyt oivaan vireeseen kauden lähestyessä puoliväliä. Edellisessä pelissä nähtiin muutama hyvä pelastus puolustuksen lukkona. Kauden lämmittelymatseissa FC Jazz...

Rasmus Östling  on päässyt oivaan vireeseen kauden lähestyessä puoliväliä. Edellisessä pelissä nähtiin muutama hyvä pelastus puolustuksen lukkona.

Kauden lämmittelymatseissa FC Jazz ja SalPa kohtasivat kahdesti. Molemmat joukkueet kokivat kotikentillään runsasmaaliset tappiot. SalPa vei Porista maaliskuun alussa voiton lukemin 5-0 ja vastaavasti FC Jazz otti voiton Salossa lukemin 4-1 hieman ennen sarjakauden alkua. Harjoitusotteluihin viitaten voidaankin olettaa, että kauden ensimmäisessä kohtaamisessa, jossa pisteitä jaetaan tullaan näkemään runsaasti maaleja.

SalPalla on nyt alla viiden ottelun tappioton putki. Voittokulku katkesi edellisellä kierroksella kun se pelasi tasapelin KaaPon kanssa. FC Jazzin kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia, kun Alfred Mapoka on pelikiellossa. Molemmilla joukkueilla on kauden kahdeksasta pelistä vain yksi tappio, joten juhannuksen viettoon on molemmilla joukkueilla tavoite lähteä voitolla.

Olli Orvasto uskoo Kiffen pelin hyvän vireen jatkuvan Salossa,
- Saamme vastaamme tutun joukkueen harjoituspeleistä ja edessä on mielenkiintoinen kärkikamppailu. SalPan tiukkaprässi on tiedossa ja keskiviikkona pyrimme tuomaan omat vahvuutemme esiin sekä iskemään kotijoukkueen heikkouksiin. Kova ottelu on tiedossa ja me pyrimme olemaan kollektiivisesti vahvoja. Siinä kun onnistumme niin pystymme jatkamaan tuloksellisesti hyvää alkukautta.

Kakkosen ensimmäistä puoliskoa on jäljellä kolme ottelua ja sarjan kärkiryhmä on erittäin tasainen. Viisi joukkuetta on kolmen pisteen sisällä ja juhannuksen viettoon on monella joukkueella mahdollisuus lähteä sarjakärjessä. Vierasvoitolla FC Jazz parantelisi kärkipäässä hienosti asemiaan.  

SalPa – FC Jazz keskiviikkona 20.6 klo 18.30

Kuva: Urheilusuomi.com