Samuli Virtanen U19 maajoukkueeseen

FC Jazzin puolustaja Samuli Virtanen on valittu U19 maajoukkueeseen. Alle 19-vuotiaitten (1.1.1996) poikien maajoukkue kohtaa Azerbaidzhanin kaksoismaaottelussa Eerikkilän urheiluopistolla helmikuun 20. ja 22. päivä. Kova haaste...

FC Jazzin puolustaja Samuli Virtanen on valittu U19 maajoukkueeseen.

Alle 19-vuotiaitten (1.1.1996) poikien maajoukkue kohtaa Azerbaidzhanin kaksoismaaottelussa Eerikkilän urheiluopistolla helmikuun 20. ja 22. päivä.

Kova haaste, uusia kasvoja

Vastaan asettuva Azerbaidzhan on varteenotettava vastus. Joukkue raivasi tiensä EM-jatkokarsintaan ja on Eerikkilässä valmistautumassa karsintaotteluihin.

- Azerit tulevat olemaan kova vastus. He panostavat tosissaan, tulevat Eerikkilään jo maanantaina koko viikoksi ja jatkavat sitten täältä vielä viikoksi Irlantiin, jossa pelaavat toiset kaksi ottelua, Suomen päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo.

- Tuntumaa meillä on toisistamme Latvian turnauksesta, jossa voitimme Azerbaidzhanin 3-2 aika värikkäiden vaiheiden jälkeen. Laadukas nippu sieltä vastaan tulee.

Suomen joukkueessa nähdään hiukan muutoksia aiempiin otteluihin verrattuna. Wissin mukaan joukkueen nimeämisessä on noudatettua selkeitä periaatteita.

- Meillä on edelleen muutama pitkäaikaisloukkaantunut ja lisäksi U21-maajoukkueen tapahtumissa mukana olleet pelaajat jäävät tästä tapahtumasta pois. Mukana on nyt muutama viime vuonna enimmäkseen varalla tai tarkkailussa ollut pelaaja. Osa nosti selkeästi profiiliaan Urheiluoppilaitosten turnauksessa ja nousi sitä kautta mukaan. Lisäksi muutama pelaaja on nyt loukkaantumisten jälkeen taas käytettävissä.

- Vähemmän mukana olleet pelaajatkin pääsevät nyt näyttämään osaamistaan kansainvälisessä ympäristössä. Ikäluokalla on aika vähän tapahtumia tänä vuonna, joten nämä ottelut ovat sikälikin erittäin tärkeitä, Wiss muistuttaa.

Ottelut 

Pe 20.2. klo 18.00 Suomi – Azerbaidzhan Eerikkilän jalkapallohalli
Su 22.2. klo 13.00 Suomi – Azerbaidzhan Eerikkilän jalkapallohalli

Lähde ja lisätiedot:  http://www.palloliitto.fi/uutiset/maajoukkueet/u19-nimetty-azerbaidzhan-otteluihin