Sami Villanen punaiseen paitaan

FC Jazz ja Sami Villanen (21) ovat allekirjoittaneet kauden 2015 kattavan pelaajasopimuksen. Villanen on turkulaisen jalkapallokoulun kasvatti. Juoksuvoimaisen Villasen vahvuudet tulevat parhaiten esiin laitapelaajana ja hän pystyy...

FC Jazz ja Sami Villanen (21) ovat allekirjoittaneet kauden 2015 kattavan pelaajasopimuksen.

Villanen on turkulaisen jalkapallokoulun kasvatti. Juoksuvoimaisen Villasen vahvuudet tulevat parhaiten esiin laitapelaajana ja hän pystyy pelaamaan sekä vasemmalla että oikealla sivustalla.

Villanen opiskelee Porissa ja on harjoitellut FC Jazzin mukana jo syyskuusta lähtien sen jälkeen kun oli hoitanut asevelvollisuutensa pelaten saman aikaisesti Turun Weikoissa.

Villanen on ollut TPS:n junioriorganisaatiossa 14-vuotiaasta lähtien. Vuonna 2013 hän voitti A-nuorten Suomen Mestaruuden pelaten myös ÅIFK:ssa. Vuotta aikaisemmin Villanen pukeutui A-nuorissa sinimustaan Interin pelipaitaan.

- Harjoituksissa on ollut hyvä fiilis ja on hienoa katsoa mihin rahkeet riittävät. Tavoitteena on saada ehjä kausi ja mahdollisimman paljon vastuuta. Innolla odotan tulevaa kautta, kertoo Villanen.