Sääennuste Oulu lauantai 4.7 klo 16.00

AC Oulun ja FC Jazzin lauantain kohtaamiselle on luvattu pientä sadetta ja lämpötila on 15 asteen vaiheilla. Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen muisteli kauden ensimmäistä kohtaamista Porissa ”Ikuisen Tuulen...

AC Oulun ja FC Jazzin lauantain kohtaamiselle on luvattu pientä sadetta ja lämpötila on 15 asteen vaiheilla.

Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen muisteli kauden ensimmäistä kohtaamista Porissa ”Ikuisen Tuulen Stadionilla” nyt jo humoristisin mielin:

- Kenttä kuin perunapelto, kylmässä rankkasateessa ja viiltävässä tuulessa sekä vielä 3-1 häviö, eihän tuo peli unohdu kovin helposti.

Oululaisten ja porilaisten alkukausi on ollut samankaltainen. Molemmat joukkueet ovat kokeneet lukuisia loukkaantumisia ja ehkäpä tätä kautta kumpaisenkin joukkueen puolustus- ja hyökkäyspelaaminen on ollut vajavaista.

- Uskon, että lauantaina Oulussa voittaa se joukkue, joka onnistuu keskikentän pelaamisessa. Peli on varmasti samankaltainen kuin Porissa eli me pidämme palloa ja Jazz tekee vastahyökkäyksiä. FC Jazz on taitava joukkue, joka osaa pelata ja on parempi joukkue kuin viime vuonna. Pitää myös muistaa, että molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä. Hyvä ja tärkeä peli on tulossa, toteaa Ojanen.

Kauden ensimmäinen kotipeli saa myös John Allenin jälkikäteen hymyilemään:

- Kun muistelen peliuraani ja sen jälkeistä aikaa Suomessa, niin koskaan en ole pelannut tai valmentanut kotiavauksemme kaltaisessa säässä. Se oli mieletön myrsky, jossa pisteet jäivät onneksi Poriin.

FC Jazz saa Oulun matkalleen tukun pelaajia sairastuvalta, kun Samuli Virtanen ja Jussi Välilä hyppäävät bussiin. Samulin sekä Jussin pelihalut ovat kovat, kun molemmat saivat kipsit pois menneellä viikolla. Samulin pelaaminen ratkeaa pelipäivänä, mutta Jussi kuntouttaa jalkaansa vielä muutaman viikon. Viime pelissä olivat jo mukana Jens Harju ja Aleksi Nurminen. Lisäksi Lauri Pirhonen palaa kokoonpanoon kesäisten häävalssien jälkeen.

- Meillä on nyt tärkeä peli, jossa voitolla nousemme hieman parempiin asemiin. Edellinen Oulu peli oli Porissa tasainen ja molemmilla oli hyviä maalipaikkoja. Oulussa tavoittelemme hyvää tulosta ja laadukasta peliesitystä koko joukkueelta päättää Jazzluotsi Allen.

 

AC Oulu – FC Jazz 4.7 klo 16.00 Raatin Stadionilla Oulussa

Kuva: UrheiluPori 13.5. FC Jazz – AC Oulu