Ryhdikkäällä ilmeellä vieraspeliin

FC Jazz lähtee kauden viimeiseen vieraspeliin Kauniaisiin ilman panosta, reippaalla mielellä. Viikon maaottelutauko on saanut pahimman pettymyksen tasoiteltua pelaajissa ja taustajoukoissa. Joukkueen tavoitteena on p...

FC Jazz lähtee kauden viimeiseen vieraspeliin Kauniaisiin ilman panosta, reippaalla mielellä. Viikon maaottelutauko on saanut pahimman pettymyksen tasoiteltua pelaajissa ja taustajoukoissa. Joukkueen tavoitteena on päättää kausi mallikkaasti pariin voittoon. Edellisen kerran GrIFK:n vieraana pisteet tasattiin ja Porissa Jazz väänsi kotivoiton.

Alkuviikolla harjoituksiin palanneeseen joukkueeseen tulee lauantain peliin pieniä muutoksia vakioryhmään, sillä kapteeni SP Mäkelä on pelikiellossa. Joukkuetta on lisäksi täydennetty muutamalla uudella pelaajalla farmijoukkueesta. Joukkueen vahvuudesta ovat poissa loukkaantumisen johdosta Gabriel Wirz ja Juho Lehtonen, sekä siviilikiireiden johdosta sivuun jäänyt Leroy Maluka. Lauantaina kentällä nähdään kuitenkin Ykkösen kuukauden pelaaja Daniel Sanchez, joka mielellään nostaisi kauden maalimäärän kaksinumeroiseksi.
​- Odotan, että pelaamme vieraissa iloista jalkapalloa siitä huolimatta, että panoksia ei enää ole. Olen viihtynyt Porissa hyvin ja haluan palata kauden jälkeen voitokkaasti kohti kotimaata, kertoo Sanchez.

GrIFK - FC Jazz 15.10 klo 15.00.

Kuva: Urheilusuomi.com