Rento Firma-footgolf täydessä vauhdissa

FC Jazz järjestää yhdessä Porin Golfkerhon kanssa hauskoja yrityspäiviä Footgolfin parissa. Firma footgolf-kausi pyörähti käyntiin Kalaforniassa ja ensimmäinen Hole- In- One on nähty...

FC Jazz järjestää yhdessä Porin Golfkerhon kanssa hauskoja yrityspäiviä Footgolfin parissa.

Firma footgolf-kausi pyörähti käyntiin Kalaforniassa ja ensimmäinen Hole- In- One on nähty viheriöllä, kun Satakunnan Kansan urheilutoimituksen edustaja Timo Riihentupa laittoi muille pelaajille "jauhot kurkkuun" heti ensimmäisellä väylällä avauspotkullaan. Satakunnan Kansan urheilutoimituksen kaikki kolme pelaajaa pääsivät alle 70 potkun ja takoivat kovat pohjat muille yrityksille kokonaistuloksellaan 193. Porin Golfkerhon edustajat pääsivät myös hienosti tulokseen 215. Tässä kohtaa voidaan todeta, että toimittajat näyttävät taitavan kirjoittamisen lisäksi urheilulajeista ainakin FootGolfin.

Mistä on kysymys?

Footgolf on jalkapallolla pelattavaa golfia, jossa säännöt ovat samat kuin Golfissa, reikä on luonnollisesti hieman isompi. Voit koota yrityksestäsi tai kaveriporukastasi kolmihenkisen joukkueen, joka lähtee tavoittelemaaan 18-reiän kierroksella kovaa yhteistulosta. Samalla kisaillaan joukkueen parhaan pelaajan tittelistä. Kauden paras joukkue palkitaan syksyllä firmaliiga-palkinnolla ja pelipäivänä joukkueen paras pelaaja saa itselleen palkinnon.

Tarvitset kentällä normaalin urheiluvarustuksen ja hyvän kilpailumielen. Samalla pääset nauttimaan työkavereiden kanssa Kalafornian hienoista viheriöistä ja saat muita hauskoja etuja käyttöösi.

Lisätietoja ja pelivaraukset: Ville Tuovinen p. 0500 592 812, ville@kalafornia.com tai Jouni Roukala 044 239 2591, myynti@fcjazz.com