Putoamistaisto Tammisaaressa

Syyskuun ensimmäinen taisto vie FC Jazzin vierasmatkalle Tammisaareen, jossa kohdataan myös putoamistaistossa oleva EIF. Kauden kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa kotijoukkue on takonut FC Jazz maaliin molemmilla...

Syyskuun ensimmäinen taisto vie FC Jazzin vierasmatkalle Tammisaareen, jossa kohdataan myös putoamistaistossa oleva EIF. Kauden kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa kotijoukkue on takonut FC Jazz maaliin molemmilla kerroilla kolme maalia. Jotta nousu kohti putoamisviivaa jatkuisi on oman pään peliin kiinnitettävä jälleen kerran erityistä huomiota.

Edellisellä kierroksella FC Jazz oli voitokas, kun se kaatoi Hakan päästämättä maaliakaan ja näin päävalmentaja Uotinen toivoo pelien jatkuvankin,

- EIF haki edellisestä pelistään Jyväskylästä tärkeät pisteet ja on vahvistunut parilla pelaajalla, tämän lisäksi EIF on onnistunut meitä vastaan aikaisemmissa peleissä maalinteossa. Uskon kuitenkin, että jatkamalla Haka pelin asenteella meillä on täydet mahdollisuudet ottaa kotijoukkuetta kolmella pisteellä kiinni sarjassa ja pitää oma pää puhtaana.

Porilaisten ainoaksi syksyn hankinnaksi jäi Alfred Mapoka, joka on osoittautunut vahvistukseksi keskikentän pohjalle. Joukkueen loukkaantumistilanne ei aiheuta tällä hetkellä valmennukselle lisämurheita, joten taistelua Ykkösessä jatketaan Haka peli ryhmityksellä ja pelin tuomalla voittofiiliksellä.

EIF -FC Jazz sunnuntaina 4.9 klo 16.00.