TPS pudotti FC Jazzin tylysti kyydistä

FC Jazzin putoaminen varmistui, kun TPS takoi selvät 6-0 (3-0) lukemat Paavo Nurmi Stadionilla. Hyvää syksyä pelanneet ja aiemmissa peleissä puolustuksen kuntoon saaneet porilaiset romahtivat ensimmäisen jakson lopussa...

FC Jazzin putoaminen varmistui, kun TPS takoi selvät 6-0 (3-0) lukemat Paavo Nurmi Stadionilla. Hyvää syksyä pelanneet ja aiemmissa peleissä puolustuksen kuntoon saaneet porilaiset romahtivat ensimmäisen jakson lopussa, kun TPS teki kaksi maalia jakson loppuun.

Joukkueen kapteeni Samu-Petteri Mäkelä kertoi tahtotilan ennen ottelua olleen aivan täysin toisenlainen kuin mitä lopputulos oli.
- Hyvällä vireellä lähdettiin Porista matkaan ja tarkoituksena oli jatkaa parin viikon päästä Kauniaisissa taistelua. Tänään tuo tavoite kuitenkin romahti ilkein lukemin. Kopissa on tällä hetkellä pettyneitä pelaajia, kun putoaminen varmistui. Nyt on parin viikon tauko ja sen jälkeen pari peliä, jotka hoidetaan mallikkaasti loppuun.

TPS oli porilaisille aivan liian kova joukkue kaudella 2016. Turkulaiset pelasivat vauhdikkaasti kaikissa kolmessa pelissään ja takoivat FC Jazzin verkkoon yhteensä 15 maalia, joten tältä osin Ykkösen kärkipään ja hännän huipun erossa ei selittelyä ole. Kauden viimeisessä kohtaamisessa TPS takoi kuusi maalia ja sillä oli paikkoja tehdä vieläkin useampia maali. Porilaisten maalipaikat jäivät vähiin ja Justus Lehdon tolppalaukausta lähemmäs ei päästy.

Päävalmentaja Uotinen uskoi, että Turussa pystytään TPS haastamaan,
- Tänään ei jäänyt paljon selittelyä ja putoamiselle tuli turhan kova niitti. TPS oli hyvä ja me luovutimme pelin.

FC Jazzilla on vielä kaksi peliä Ykköstä jäljellä, kun vastaan tulevat vieraissa GrIFK ja kotona KPV. Sen jälkeen lähdetään hakemaan uutta vauhtia Kakkosesta.