Puolustuspäähän kolme uutta sopimusta

FC Jazzilla on koossa nyt yhteensä 14 pelaajasopimusta, kun Jens Harju ja Samuli Virtanen tekivät sopimukset kaudelle 2016. Virtanen uurasti vahvan kauden puolustuksen oikealla puolella viime kesänä ja Jens Harju saapui...

FC Jazzilla on koossa nyt yhteensä 14 pelaajasopimusta, kun Jens Harju ja Samuli Virtanen tekivät sopimukset kaudelle 2016. Virtanen uurasti vahvan kauden puolustuksen oikealla puolella viime kesänä ja Jens Harju saapui edelliskaudeksi Poriin Joensuusta, jossa pelasi kolme vuotta Jipossa Ykköstä. 

Tulevaan kauteen pelaajilla tulee olemaan hieman erilainen valmistautuminen, kun Samuli astuu valtion harmaisiin tammikuussa ja Jens pääsee keskittymään kauteen perusporilaisena jo hyvissä ajoin sopimuksen turvin. 

Virtanen odottaa kovempaa Ykköstä ensi vuonna,
- Toivottavasti pystyn säilyttämään avauksen paikkani, vaikka olen armeijassa. Ensi kesänä meidän pitää kehittää peliämme, jotta vältymme ikävistä sarjapaikan taistelupeleistä.

Harju on mielissään jatkosta Porissa,
- Viime kaudesta jäi itselle henkilökohtaisesti hampaankoloon ja siitä lähden, että olen tukemassa joukkuetta vahvemmin. Tiedän nyt, mitä se edellyttää ja toivon onnistuvani antamaan maksimaalisen panoksen joukkueelle.

Näiden lisäksi kauden 2016 maalivahtiosasto on kunnossa, kun porilaiset saivat mieluisan vastauksen Lauri Pirhoselta. Pirhosella alkaa nyt neljäs kausi putkeen FC Jazzin peräpään lukkona ja tuo kokemuksellaan tarvittavaa johtajuutta sekä pukukoppiin, että viheriölle.

Pirhonen on tyytyväinen yhteistyön aikaiseen sopimiseen,
- Pelaaminen maistuu ja kun taustat sekä hyvä runko on kassa, niin uskon joukkueen parantavan taas sijoitustaan. Näkyvissä on hyvää jatkuvuutta ja nuoret ovat taas vuoden vanhempia, sekä valmiimpia sarjan haasteisiin.

Porilaisjoukkueen päävalmentaja John Allen on palailemassa lomaltaan ensi viikolla ja taustaryhmä lähtee tuolloin tarkastelemaan seuraavia askeleita. Tavoitteena on, että vielä rakennetaan muutama sopimus kuntoon viime kauden pelaajien kanssa sekä jatketaan keskustelua uusien vahvistuksien kanssa.