PK-35 pyöritti porilaiset taidolla kotimatkalle

FC Jazz pääsi seuraamaan aitiopaikalta Ykkösen huippujoukkueen esitystä kentällä, kun PK-35 ylsi oivaan peliin kotipelissään.Porilaiset eivät ottelun alussa pysyneet vantaalaisten rinnalla, kuin...

FC Jazz pääsi seuraamaan aitiopaikalta Ykkösen huippujoukkueen esitystä kentällä, kun PK-35 ylsi oivaan peliin kotipelissään.Porilaiset eivät ottelun alussa pysyneet vantaalaisten rinnalla, kuin alkukättelyssä. Alkusoitto ottelulle nähtiin heti ottelun kolmannella minuutilla, kun vantaalaiset siirtyivät Ymer Xhaverin maalilla johtoon porilaisten huonon vapaapotku pelaamisen jälkeen. Xhaveri oli uudelleen asialla puolen tunnin pelin jälkeen ja näin tauolle siirryttiin vantaalaisten kahden maalin johdossa.

John Allen oli äärimmäisen pettynyt päivän esitykseen,

- Pelasimme tänään loistavaa PK:ta vastaan. He näyttivät parasta osaamistaan tänään meille ja tänään meillä ei ollut mitään mahdollisuuksia. Olen pettynyt joukkueen asenteeseen ja tasoon, emme olleet pelissä mukana laisinkaan.

Toisella jaksolla PK lisäsi johtoaan jakson puolivälissä Masan Ömerin toimesta ja ottelun lopussa Mombilo kaunisteli lukemia tehden porilaisille lohdutusmaalin. 

- Meidän täytyy jatkossa ymmärtää peliä paremmin, tänään kentälle me olimme kuin pikkupoikia isojen miesten pelissä. Kukaan ei tykkää häviämisestä, mutta joskus vain häviää hyvälle joukkueelle ja tälle ei vaan voi mitään, pohdiskeli valmentaja Allen pelin jälkeen.

Kautta on nyt jäljellä viisi kierrosta. Jazzin päivään ei mahtunut tänään muuta positiivista kuin se, että putoamisviivan alla oleva joukkueetkin MP ja VIFK hävisivät ottelunsa, näin ero putoamiseen säilyi yhdeksässä pisteessä. Jazz kohtaa molemmat joukkueet vielä kertaalleen Mikkelin Porissa ja IFK:n Vaasassa.

Seuraavaksi FC Jazz kohtaa Porissa sunnuntaina 20.9 Valkeakosken Hakan klo 18.30 alkavassa ottelussa.

PK-35 raportti ottelusta: https://pk35vantaa.fi/2015/09/13/fc-jazz-kaatui-myyrmaessa-maalein-3-1/