Pitkälle pohjoiseen Kemin vieraaksi

FC Jazz päättää Ykkösen kauden 2015 vieraspelillä PS Kemiä vastaan. Jussi Välilä palaa kentälle kärsittyään pelikieltonsa ja samalla Benjamin Tuovinen luopuu maskistaan, joka...

FC Jazz päättää Ykkösen kauden 2015 vieraspelillä PS Kemiä vastaan. Jussi Välilä palaa kentälle kärsittyään pelikieltonsa ja samalla Benjamin Tuovinen luopuu maskistaan, joka on viime peleissä suojannut murtunutta nenää ja rajoittanut näkökenttää kuten kuvasta näkyy.

Tuovinen on yksi Jazzin omista nuorista pelaajista jotka ovat saaneet vastuuta kauden peleissä,

- Pitkä pelimatka kauden päätteeksi Kemiin on raskas, mutta joukkue on lähtenyt matkaan hyvällä fiiliksellä. Aiomme nauttia kauden viimeisestä pelistä ja huolehtia siitä, että Kemissä riittää jännitystä loppuun saakka. Tunnelma Kemissä tulee olemaan hyvä ja on kiva päästä pelaamaan vielä kauden lopuksi peli, jossa toisella joukkueella on panosta.

Kauden aikaisemmissa otteluissa PS Kemi on ollut porilaisille hankala vastustaja. Kemi on voittanut molemmat aikaisemmat ottelut ja porilaismaaliin on taottu niissä yhteensä kahdeksan maalia. FC Jazz pääsee viimevuoden tapaan kiusaamaan mahdollista nousijajoukkuetta ja tekee sen todella mielellään. Porilaisilla onkin tavoitteena tuoda voitto Kemistä ja juhlistaa paluuta takaisin etelään kolmella pisteellä. 

Valmentaja John Allen on tyytyväinen joukkueen viimeiseen kolmannekseen,

- Meillä on ollut hyvä viimeinen sarjakolmannes. Olemme voittaneet neljä ottelua, pelanneet kaksi tasan ja hävinneet vain JJK:lle ja PK-35:lle. Kemi tulee kotonaan kovaa päälle ja meidän pitää pystyä kauden parhaimpaan esitykseen Kemissä. 

PS Kemi - FC Jazz alkaa Kemissä klo 14.00, kuten kaikki muutkin Ykkösen ottelut. Vantaalla pelataan kierroksen toinen huippuottelu, jossa PK-35 ja TPS taistelevat noususta Ykköseen.

Kuva: Urheilusuomi.com