Pitääkö Lehtonen salolaiset takanaan lauantaina?

FC Jazz vierailee tulevana lauantaina Salossa, kun vastaan asettuu Kakkosessa kuusitoista kautta yhteenmenoon pelannut SalPa. SalPa vieraili Porissa PPT:n vieraana helmikuun lopussa ja otti 3-2 voiton FC Jazzin kakkosjoukkueesta. Tämän j...

FC Jazz vierailee tulevana lauantaina Salossa, kun vastaan asettuu Kakkosessa kuusitoista kautta yhteenmenoon pelannut SalPa. SalPa vieraili Porissa PPT:n vieraana helmikuun lopussa ja otti 3-2 voiton FC Jazzin kakkosjoukkueesta. Tämän jälkeen Ilves pudotti salolaiset Suomen Cupista kahdella viimeisen kymmenen minuutin maalilla.

Porilaisten alkukauden harjoitusotteluissa on puolustus toiminut hyvin. Hyökkäyksen palapeliin ei ole löytynyt oikenlaisia vahvistuksia. FC Jazzin matkassa Salossa on runsaasti uusia testipelaajia, kun joukkueeseen liittyivät alkavalla viikolla SJK:sta Arttu Aromaa ja KäPasta Niko Leskelä,
- Uskon, että keskikenttämme muotoutuu hiljalleen kuntoon kun ennen kauden alkua saapuu pari kokeeneempaa pelaajaa Poriin. Tämän viikon joukkueen mukana on harjoitellut lisäksi 22-vuotias Liam Molesworth ja Poriin muuttava maalivahti Pauli Tuisku Rovaniemeltä. Leroy Maluka jatkaa vahvuudessamme mukana ainoana viime viikon testipelaajista, kertoo John Allen.

John Allen valmensi ennen Poriin saapumista Salossa,
- Mukava mennä pelaamaan Saloon ja päästä tapaamaan hyvää ystävääni David Moorea, joka valmentaa Salpaa. SalPa on hyvä joukkue ja saamme aikaiseksi tasokkaan harjoituspelin. Vietin Salossa kolme mukavaa kautta ja pelin lisäksi on mukava nähdä vanhoja tuttuja kentän laidalla.

Kuva: UrheiluSuomi.com

SalPa - FC Jazz lauantaina 26.3 klo 13:15 Salossa