Pisteet tasattiin Sauvossa

Sauvon uusi sympaattinen stadion kera kovasti kannustaneen kotiyleisön toi lauantai-illan kamppailuun mukavan tunnelman. Peimari ja FC Jazz päätyivät tasapeliin, kun molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen toisella jaksolla...

Sauvon uusi sympaattinen stadion kera kovasti kannustaneen kotiyleisön toi lauantai-illan kamppailuun mukavan tunnelman. Peimari ja FC Jazz päätyivät tasapeliin, kun molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen toisella jaksolla maalinteossa.

FC Jazzin osalta maalinteossa onnistui Eero Lehtinen toisen jakson 74 minuutilla laittamalla riparin sisään sen jälkeen kun Terry Ablade oli haastanut itsensä laidalta laukaisupaikkaan. Peimari tuli kuitenkin tasoihin erikoistilanteesta, kun Eero Vornanen pääsi puskemaan pallon maaliin kymmenen minuuttia ennen ottelun loppuvihellystä.

Kauden toisen maalinsa viimeistellyt Eero Lehtinen kertoi pelin parantuneen loppua kohden,
- Ensimmäisellä puoliajalla oli vaikeuksia päästä maalipaikoille ja pelin avaaminen ei onnistunut Peimarin sumputtaessa keskikentän hyvin. Toisella jaksolla pääsimme paremmin maalintekopaikoille kotijoukkueen hieman väsähtäessä. Saimme laitettua muutaman hyvän pitkän pallon puolustuksen taakse ja rakennettua sieltä sitten tilanteita. Pelin lopussa Peimari sai tukun erikoistilanteita ja teki sitten kulmasta tasoituksen.

FC Jazz on kerännyt Peimari tasapelin jälkeen yhteensä 20 pistettä syyskierroksella ja kärsinyt tappion vain sarjaa johtavalle SalPalle, joka on kerännyt syyskierroksella pisteen enemmän kuin hyvää syksyä pelaava FC Jazz. Peimari jatkaa taisteluaan putoamista vastaan ja on nyt FC Espoon kanssa tasapisteissä. Saattaa olla, että kolmas putoaja ratkaistaan sarjan viimeisellä kierroksella, kun Peimarin kotiyleisön vieraaksi saapuu FC Espoo.

Olli Orvasto on tyytyväinen syksyyn, vaikka Sauvosta ei kolmea pistettä tullutkaan,
- Kelpo esitys meiltä, vaikka tasapeli jäikin kaivelemaan. Meillä oli kaikki edellytykset ottaa vieraspisteet matkaan. Hallitsimme peliä ja palloa, mutta Peimarin tiivistä puolustusta oli hankala murtaa. Paikkoja ei tullut liukuhihnalta, mutta saimme tehtyä johtomaalin ja meillä oli myös sauma tappaa peli. Tällä kertaa Peimari kuitenkin tasoitti huonosti puolustetusta kulmasta. Erikoistilanne maalit omaan päähän ovat aina turhia ja kahden pisteen menettäminen jäi harmittamaan.
 

Peimari UTD - FC Jazz 1-1 (0-0), https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&778540

Artikkelin kuva www.urheilusuomi.com

FC Jazz palkitsee kauden lopussa eniten tähtiä keränneen pelaajan. Kaikissa joukkueen peleissä annetaan kahdelle pelaajalle tähtiä. Peimari pelin tähdet:
** Toni Kuusela
  * Eero Lehtinen

Tähtipörssin tilanne 20 pelatun ottelun jälkeen
*12*Juho Lehtonen
  *9* Samu-Petteri Mäkelä
  *8* Toni Kuusela
  *6* Iyam Friday
  *5* Joonas Meura
  *4* Terry Ablade
  *3* Arttu Aromaa
  *2* Sami Liuhala, Benjamin Tuovinen, Tobias Laaksonen, Jussi Lemio
  *1* Patrik Ahola, Juho Kemppinen, Husa Aftab, Martti Haukioja, Rasmus Östling, Eero Lehtinen

Seuraava kotiottelu sunnuntai 24.9 klo 17.00 FC Jazz – Tampere United.