Pisteen jälkeen tavoitteena voitto

Tulevana viikonloppuna juhlitaan koulujen päättymistä ja kesälomien alkamista. Myös FC Jazzin tavoitteena on juhlia Stadionilla kauden ensimmäistä voittoa, kun vastaan asettuu uusi tuttavuus Nummelasta. FC Jazz...

Tulevana viikonloppuna juhlitaan koulujen päättymistä ja kesälomien alkamista. Myös FC Jazzin tavoitteena on juhlia Stadionilla kauden ensimmäistä voittoa, kun vastaan asettuu uusi tuttavuus Nummelasta. FC Jazz pelasi viime viikonloppuna neljän tappiollisen ottelun jälkeen Tampereella hyvän tasapelin TPV:n vieraana  ja joidenkin arvioiden mukaan voittokaan pelistä ei olisi ollut vääryys.  

Vierasjoukkue NuPS:n kausi alkoi kolmella vierastappiolla, jonka jälkeen joukkue pelasi kotikentällään tasapelin Tampere Unitedin kanssa. Ensimmäisen voittonsa NuPS otti keskiviikkona, kun se voitti Espoon Pallon kotikentällään lukemin 1-0.

FC Jazzin leirissä voiton arvo tunnistetaan,
- Hyvillä fiiliksillä odotellaan peliä. Täytyy kuitenkin muistaa, että viime lauantain peli Tampereella on jo historiaa ja parannettavaa jäi paljon siitäkin. Tavoitteena on pelata NuPS:ia vastaan tasapainoinen 90 minuuttinen ja viimeistellä paremmin kuin Tampereella. Mikäli onnistumme siinä niin kauden avausvoitto on tosiasia, kertoo Olli Orvasto.

Kotijoukkueen pelaajatilanne alkaa hiljalleen olemaan myös hyvä. Loukkaantumisten jälkeen Benjamin Tuovinen alkaa olla jo täydessä kunnossa ja Juho Lehtonen palaa kokoonpanoon. Lisäksi Eero Lehtinen ja Rasmus Östling tekevät paluuta armeijakiireiden jälkeen. FC Jazz on myös tehnyt sopimuksen oman kasvatin Jaakko Malmivuoren kanssa.

Porin Stadionilla tullaan näkemään mielenkiintoinen taistelu. Voitolla FC Jazz nousee mukaan takaisin Kakkosen keskikastin kamppailuihin, eikä sen merkitystä voi väheksyä tässä vaiheessa kautta.

FC Jazz – NuPS 3.6 klo 17.00

Kuva: Urheilusuomi.com