Pirhonen venyi loppuhetkillä huipputorjuntaan, 3 pistettä!

FC Jazzia koko kauden kiertänyt voittoputki alkoi, kun EIF kukistui ensimmäisen kerran tällä kaudella lukemin 2-1 Tammisaaressa. Maalintekijöinä kunnostautuivat jälleen osunut Daniel Sanchez, sekä kauden...

FC Jazzia koko kauden kiertänyt voittoputki alkoi, kun EIF kukistui ensimmäisen kerran tällä kaudella lukemin 2-1 Tammisaaressa. Maalintekijöinä kunnostautuivat jälleen osunut Daniel Sanchez, sekä kauden toisen maalinsa upeasti viimeistellyt Justus Lehto. EIF tuli vielä toisella jaksolla peliin mukaan, kun FC Interistä tullut Juho Salminen teki toisen jakson alussa kavennusmaalin.

Justus Lehto on vakiinnuttamassa avauskokoonpanossa paikkaansa ja oli tyytyväinen joukkueen taisteluun,
- Pelattiin tänään järkevästi ja onnistuttiin ensimmäisellä jaksolla maalipaikoissamme. Puolustimme tiiviisti ja linjat pysyivät hyvin kasassa. Toisella jaksolla EIF painoi tiukasti, mutta onneksi Pirhonen otti vielä lopussa tärkeän torjunnan. Täältä ollaan nousemassa koko joukkueen puoulutuspelaamisen kautta kohti säilymistä.

FC Jazzin pelaajista nostettiin tähtien joukkoon hyvää syksyä pelaava Daniel Sanchez, sekä puolustuksen Jussi Välilä, joka on ratkaisevalla hetkellä johtamassa puolustusta hurjaan vireeseen. Alkukauden oman pään pelaamiseen onkin nyt saatu linjakkuutta, kun kahdessa pelissä on vastustaja tehnyt vain yhden maalin porilaisverkkoon.

Päävalmentaja Uotinen nauttii voittoputkesta,
- Peli kerrallaan mennään kohti tavoitetta. Ensimmäisellä jaksolla olimme selvästi parempia kuin kotijoukkue ja toisella jaksolla puolustimme tiukasti johtoa. Onhan se hienoa, kun pelaajat pääsevät kopissa nauttimaan voitosta ja kurja alkukausi kääntyy positiivisemmaksi. Matkaa on kuitenkin vielä säilymiseen, mutta jokainen voitto tuo seuraavia joukkuetta aina lähemmäs. 

FC Jazzilla on nyt putoamisviivaan yhdeksän pistettä ja sillä on yksi ottelu päävastustajia vähemmän pelattuna. Tarjottimella on vielä 21 pistettä, joten jännittävä syksy jatkuu Porissa. Seuraavaksi FC Jazz matkaa AC Oulun vieraaksi tulevana lauantaina, jonka jälkeen Porissa nähdään peräjälkeen kolme kotiottelua.

Kuva: Urheilusuomi.com