Pietarsaari päättää lohkovaiheen

FC Jazz matkaa Cupin lohkovaiheen viimeiseen otteluun FF Jaron vieraaksi Tellushalliin. FC Jazz on voittanut kaksi lohkovaiheen peliä, mutta vastaavasti jäänyt Veikkausliigajoukkueiden SJK:n ja VPS:n jalkoihin. Lauantaina vastassa on...

FC Jazz matkaa Cupin lohkovaiheen viimeiseen otteluun FF Jaron vieraaksi Tellushalliin. FC Jazz on voittanut kaksi lohkovaiheen peliä, mutta vastaavasti jäänyt Veikkausliigajoukkueiden SJK:n ja VPS:n jalkoihin. Lauantaina vastassa on Ykkösessä pelaava Jaro, joka on esittänyt hyviä otteita Cupin peleissä ja tavoittelee kotivoitolla suoraa pääsyä puolivälieriin. Myös FC Jazzilla on teoreettiset sauman jatkoon, mutta se vaatisi kahdeksan maalin voittoa.

FC Jazz piti helmikuun viimeisellä viikolla taukoa harjoittelusta.
- Viikon tauko peleistä tuli meille hyvään saumaan ja olemme saaneet lähes kaikki pelaajat sairastuvalta terveiksi. Lähtökohdat otteluun ovat siis hieman suotuisammat kuin edellisissä ottelussa, kertoo Olli Orvasto.

Päävalmentaja odottaa tason nostoa viimeisessä Cup-taistossa,
- Ykkösessä pelaava Jaro on tietysti taas hieno mittari meille. Kaikki laitetaan taas likoon ja pyritään selkeästi nostamaan tasoa SJK-pelistä. Pääsystä lohkosta jatkoon ei kannata hirveästi haaveilla heikon maalieron vuoksi, mutta Cup-taival on tarkoitus päättää pelillisesti ja tuloksellisesti mahdollisimman hyvin. Siihen meillä on kaikki mahdollisuudet.

FF Jaro – FC Jazz Tellushallissa lauantaina 4.3 klo 15.15

Ottelu on seurattavissa Fanseatin kautta: http://www.fanseat.com/event/2842

Kuva Urheilusuomi.com