Perjantai-illan pisteet matkasivat Karjaalle

Keväisen muhkurainen Porin Stadionin nurmi tuotti molemmille joukkueille haasteita liikuttaa palloa ja pelin taso ei noussut missään vaiheessa hyväksi. BK-46 onnistui maalinteossa kahdesti, joista jälkimmäinen syntyi...

Keväisen muhkurainen Porin Stadionin nurmi tuotti molemmille joukkueille haasteita liikuttaa palloa ja pelin taso ei noussut missään vaiheessa hyväksi. BK-46 onnistui maalinteossa kahdesti, joista jälkimmäinen syntyi kotijoukkueen maalivahdin menetettyä alimpana pelaajana pallon vieraiden John Fagerströmille ottelun lisäajalla. BK-46 siirtyi johtoon puolen tunnin kohdalla kun joukkueen kapteeni Niclas Forss laittoi pallon vapaasti maaliin kotijoukkueen huolimattoman pelaamisen jälkeen.

Päävalmentaja Olli Orvasto harmitteli heikkoa esitystä,
- Pelillisesti oli tänään huono päivä. Syöttöjen onnistumisprosentti jäi kauden heikommaksi, eikä diagonaalipallotkaan osuneet kohdalleen kuhmuraisella kentällä. Meillä oli yksi loistopaikka ja muutama puolittainen maalintekopaikka, mutta jäimme ensimmäisen kerran nollille tällä kaudella. Paikat parempaan tulokseen oli olemassa, mutta tehottomuuden lisäksi omissa soi kaksi kertaa taas melko helposti.

Kotijoukkue ei saanut kunnon maalipaikkoja kuin yhden käden sormien verran ja huippupaikat osuivat ensimmäisen jakson loppuun, sekä toisen jakson alkuun. Varsinkin Hushyar Aftabin maalipaikka ensimmäisen jakson lopussa olisi saattanut tuoda kaivattua peli-iloa kentälle. FC Jazz esiintyi kotiyleisön edessä muutamaa yksittäistä hyvää hetkeä lukuunottamatta kokonaisuutena vaatimattomasti. Hyökkäämiseen lähtemisessä oli vaikeuksia koko pelin ajan ja pelaajien ideat hyökkäyspäässä päätyivät liian usein helppoihin pallon menetyksiin.

Orvasto uskoo tulevaan ja päättää terävin terveisin perjantai-illan kokemuksen,
-Taistelu jatkuu, kukaan ei luovuta ja joukkue haluaa näyttää, ettei se ole niin huono kuin kauden ensimmäisten pelien tulokset ovat olleet.

FC Jazz – BK-46 0-2 (0-1), https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&778443&M2

www.urheilusuomi.com kuvassa Dima Aho

Seuraava ottelu Tampereella 27.5 klo 17.00 TPV – FC Jazz

FC Jazz palkitsee kauden lopussa eniten tähtiä keränneen pelaajan. Kaikissa joukkueen peleissä annetaan kahdelle pelaajalle tähtiä. BK-46 pelin tähdet:

** Iyam Friday
*   Joonas Meura

Tähtipörssin tilanne neljän pelatun ottelun jälkeen:

**** Iyam Friday
***   Joonas Meura, Samu-Petteri Mäkelä
**     Terry Ablade
*       Patrik Ahola