Peimari United huomenna Herralahdessa

Neljän sarjanousun putkessa oleva Peimari United suunnalta Sauvo-Paimio tuo uuden tuulahduksen porilaiseen jalkapallokevääseen huomenna lauantaina, kun se saapuu FC Jazzin vieraaksi Herralahteen. Peimari Unitedin valmentajana toimii...

Neljän sarjanousun putkessa oleva Peimari United suunnalta Sauvo-Paimio tuo uuden tuulahduksen porilaiseen jalkapallokevääseen huomenna lauantaina, kun se saapuu FC Jazzin vieraaksi Herralahteen. Peimari Unitedin valmentajana toimii Portugalilainen Diogo Nobre, joka viikolla ilmestyneessä SPL Länsi-Suomen Pallopiiri lehdessä kertoo joukkueen pelaavan agressiivisesti voitosta ja asettaa tavoitteeksi Kakkosen lohkovoiton.

FC Jazz ei ole viime harjoituspeleissä päässyt nauttimaan voitoista ja edellisviikon kotiottelu kääntyi toisella puoliajalla salolaisten vierailijoiden voitoksi, kun joukkueen peli hajosi vierasjoukkueen tasoitukseen. Päävalmentaja peräänkuuluttikin pelin jälkeen terävyyttä puolustamiseen.

Tulevaa vastustajaa Orvasto osaa arvostaa, onhan Peimari United positiivisessa vireessä oleva nousijajoukkue,
- Huomenna pelataan mahdollisesti kenraalin harjoitus ennen sarjan alkua. Tilanteen tekee mielenkiintoiseksi se, että kohtaamme myös avauskierroksen pelissä. Kaikkia kikkoja ei siis huomenna välttämättä nähdä, mutta henkinen yliote yritetään Peimarista saada ja kova peli on tiedossa. Peimari on hyvin valmennettu ryhmä, jossa on pari hyvää portugalilaista ulkomaalaisvahvistusta. Peimarin vahvuudet ja heikkoudet ovat melko hyvin tiedossa ja niihin pyritään jo huomenna iskemään.

FC Jazz on edennyt kohti sarja-avausta nuorekkaalla ryhmällä, mutta on vahvistanut kuluvalla viikolla joukkuetta Iyam Fridayn jatkaessa uraansa Porissa,
- Joukkueemme on nuori ja Friday tuo joukkueeseen kokemusta. Nuoret pelaajamme tekevät lujasti töitä ja olen todella tyytyväinen heidän asenteeseensa. Paljon on menty eteenpäin talvikaudella ja potentiaalia on vielä otettavissa ulos. Uskon, että Friday tuo joukkueeseen tarvittavaa rauhallisuutta. Huomenna Friadayta ei kentällä nähdä, sillä hän on 05-ikäluokan turnausmatkalla valmentajan roolissa ennalta sovitusti. 

Lauantaina 8.4 klo 15.00 Herralahdessa FC Jazz – Peimari United