Patrik Raitanen uusin sopimuspelaaja

- Harjoittelu edustusjoukkueessa on rankkaa ja pään pitää olla koko ajan ylhäällä. Tämän lisäksi pitää suoritusten olla nopeita ja ajatuksen kulkea aina alkuveryttelystä alkaen....

- Harjoittelu edustusjoukkueessa on rankkaa ja pään pitää olla koko ajan ylhäällä. Tämän lisäksi pitää suoritusten olla nopeita ja ajatuksen kulkea aina alkuveryttelystä alkaen. Tuntuukin upealta, kun huomaa kehittyvänsä jalkapalloilijana ja pääsee taas askeleen eteenpäin, näillä mietteillä lähtee FC Jazzin uusin sopimuspelaaja Patrik Raitanen rippikouluviikon jälkeen taas ensi viikolla edustusjoukkueen harjoituksiin.

"Patu" liittyi FC Jazzin 2001 -ikäluokkaan muutamia vuosia sitten aloitetettuaan jalkapallon Ulvilan kentillä. Tällä hetkellä hän kuuluu ikäluokan maajoukkueryhmään ja on pelannut ensimmäisen aikuisten pelinsä tammikuun Kotijoukkue-turnauksessa.

John Allen kehuu nuorta topparia,
- Patrik on lahjakas urheilija ja on hienoa, että hän on valinnut aikoinaan jalkapallon harrastuksekseen. Patu on ikäisekseen raamikas, nopea ja tekninen pelaaja, joka pystyy harjoittelemaan edustusjoukkueen kanssa. Juniorivalmennuksen tulee tuottaa edustusjoukkueeseen pelaajia vuosittain, tässä kohtaa näemme kuitenkin poikkeuksellista lahjakkuutta ja intoa, joka jo varsin nuoressa iässä kantaa hedelmää.

FC Jazzin edustusjoukkueessa on nyt mukana kaksi 2000-luvulla syntynyttä pelaajaa Tuure Mäntynen ja Patrik Raitanen. Pelaajasopimuksia on uusimman sellaisen jälkeen nyt yhteensä 17 kpl ja joukkue vahvistuu vielä muutamalla pelaajalla ennen sarjakauden alkua.

Kuva: UrheiluSuomi.com