Palkintosateesta jatkosopimukseen #7 SP MÄKELÄ

FC Jazzin pelaajasopimusneuvottelut pyörivät taustalla vauhdikkaasti joukkueen Prahan loman jälkeen ja ensimmäiset uudet sopimukset on solmittu. Uusin pelaajasopimus solmittiin perjantai-iltapäivällä, kun...

FC Jazzin pelaajasopimusneuvottelut pyörivät taustalla vauhdikkaasti joukkueen Prahan loman jälkeen ja ensimmäiset uudet sopimukset on solmittu. Uusin pelaajasopimus solmittiin perjantai-iltapäivällä, kun Samu-Petteri Mäkelä kirjoitti nimensä kahden vuoden paperiin. Näin SP:stä tuli yhdeksäs sopimuspelaaja, pelaajasopimukset numero 10 ja 11 ovat myös tiedotettavissa ensi viikolla ja tavoitteena on, että kauden 2015 runko on kiinnitetty marraskuun aikana uusilla sopimuksilla.

Samu-Petteri oli viime kaudella joukkueelle tärkeä pala kahdeksalla maalilla ja kahdeksalla syötöllä. Hänet valittiin Ykkösen kuukauden pelaajaksi elokuussa ja palkittiin joukkueen pelaajien, sekä valmennuksen toimesta kauden tärkeimmäksi pelaajaksi.

Samu-Petteri Mäkelä fiilisteli allekirjoitustilaisuudessa,
- Tuntuu todella hyvältä tehdä kahden vuoden sopimus Jazzin kanssa. Meillä molemmilla oli halu tehdä tämä sopimus nopeasti pois alta. Ensi kaudesta tulee taas tiukempi ja odotan innolla Ikuisen Tuulen Stadionin pelejä kotiyleisön edessä.

Porilaisvalmentaja John Allen on tyytyväinen SP:n sopimuksen syntymiseen. 
- Meillä on nyt hyvä runko sopimuspelaajia muodostumassa ja SP:n jatko on yksi tärkeä lenkki jatkuvuudessa. SP on porilainen huippupelaaja ja kokemuksellaan tuo kahtena seuraavanakin vuonna ryhtiä joukkueen esityksiin. Kokoamme nyt joukkuetta yhdessä Jani Uotisen kanssa vahvistamalla viime kauden runkoa muutamalla hyvällä täsmähankinnalla.

FC Jazzin sopimuspelaajat ovat tällä hetkellä: Jussi Välilä, Tuure Mäntynen, Valtteri Riihimäki, Eetu Räisänen, Joonas Rantala, Rasmus Östling, Benjamin Tuovinen, Toni Junnila ja SP Mäkelä.