Paikallispelissä on tunnelmaa

Tulevana lauantaina päästään kokemaan paikallisen jalkapallon huippuhetkiä Musassa, kun FC Jazz vierailee punaisessa peliasussaan salamajoukkueen vieraana. Suomen Cupin ottelussa helmikuussa FC Jazz oli tyly vieras ja l...

Tulevana lauantaina päästään kokemaan paikallisen jalkapallon huippuhetkiä Musassa, kun FC Jazz vierailee punaisessa peliasussaan salamajoukkueen vieraana. Suomen Cupin ottelussa helmikuussa FC Jazz oli tyly vieras ja löi taululle 0-3 lukemat.

Kakkosen sarjakausi on lähtenyt joukkueilta hyvin eritavalla liikkeelle. Kotijoukkue MuSa on löytänyt viime peleihinsä tuloksellisen koostumuksen kentälle ja ottanut kolme mukavaa voittoa peräjälkeen. Musa on takonut voittopeleissään yhteensä 12 maalia ja päästänyt niissä vain kaksi maalia omiin. Vastaavasti FC Jazzin kausi odottaa edelleen avausvoittoa, vaikka oma peli on viime peleissä kulkenutkin ajoittain ihan mallikkaasti.

Olli Orvasto sysää ennakkosuosikin paineet luonnollisesti tilastojen valossa Musalle,

- Derbyt ovat pelaajille tietysti kauden odotetuimpia pelejä. On hienoa päästä kamppailemaan pisteistä suuren yleisön edessä tuttua vastustajaa vastaan. Samat kolme pistettä on tästäkin ottelusta tarjolla, mutta kyllä Porin herruudesta taistelu tuo oman kipinänsä. MuSa on ennakkoasetelmissa ottelun ennakkosuosikki, mutta myös meillä on kasvojen pesun paikka haasteellisen alkukauden jälkeen. Lähdemme siitä, että talvella hankittu Porin futisvaltikka säilyy FC Jazzilla.
 

Tulevana kesänä on mahdollisuus kokea pitkästä aikaa kaksi paikallisottelua, joista ei varmasti värikkyyttä tule puuttumaan. Alkutalvesta jo nähtiin, että paikallisottelut kiinnostavat ja puhuttavat futisväkeä, kun Karhuhalli täyttyi Cupin ottelussa. Odotettavissa on jännittävä matsi, jossa kentällä on porilaisia nuoria lupauksia sekä kokeneita pelureita.
 

Orvasto toivookin että Musan kentän laidalla on runsaasti molempien joukkueiden kannattajia omissa väreissään paikan päällä luomassa tunnelmaa.