Paikallisotteluiden ensimmäinen osa Musassa

Monta syytä lähteä perjantaina Länsi-Poriin. Derbyyn lähdetään mielenkiintoisista asetelmista, kun sekä FC Jazz, että Musan Salama ottivat edellisellä kierroksella otteluistaan voitot. FC Jazz...

Monta syytä lähteä perjantaina Länsi-Poriin.

Derbyyn lähdetään mielenkiintoisista asetelmista, kun sekä FC Jazz, että Musan Salama ottivat edellisellä kierroksella otteluistaan voitot. FC Jazz kaatoi kotikentällään Käpylän Pallon ja MuSa kävi hakemassa suurinumeroisen voiton Kaarinasta. Asetelmia saadaan kohotettua vielä lisää kun muistetaan että FC Jazz ei ole vielä kokenut kauden kuudessa ottelussaan tappiota ja että voitolla MuSa nousee FC Jazzin ohi sarjataulukossa. FC Jazz taas nousee voitolla Kakkosen kärkijoukkueeksi.

FC Jazz on pelannut nyt kaksi ottelua päästämättä maalia omiin ja joukkueen tavaramerkki tiivis joukkuepuolustaminen joutuu nyt kovalle koetukselle, sillä MuSa sai viime pelissä maalihanansa auki tehden peräti kuusi maalia KaaPoa vastaan. Maaleista neljä onnistui tekemään Matias Koskinen. MuSan pelaajistossa on FC Jazzin puolustukselle muitakin tuttuja pelaajia, joten kentällä tullaan varmasti näkemään huimia kamppailutilanteita.

FC Jazzin päävalmentaja Olli Orvasto on aistinut kaupungissa viikolla pientä futishuumaa,
- Odottavat tunnelmat, koska paikallispelit ovat aina hienoja tapahtumia niin joukkueille, kuin katsojillekin. Kova peli on varmasti tiedossa ja molemmat joukkueet pyrkivät jatkamaan hyvää virettään. FC Jazz tulee jatkamaan hyvää puolustuspeliä ja pallollisessa pelissä pyrimme ottamaan taas yhden askeleen eteenpäin. Vierasmatsista lähdemme hakemaan voittoa ja uskon, että meidän yhtenäinen joukkue on huomenna vahvoilla.

Viime kaudella Pori jäi punaiseksi, kun FC Jazz otti syksyn derbyssä upean voiton paikallisvastustajasta. MuSan kentällä pelataan perjantai-iltana kolmesta pisteestä ja tunnelma tulee olemaan taatusti upea myös katsomossa. Nyt kannattaa kaivaa punaiset huivit sekä paidat kaapista ja lähteä kannustamaan Pori punaiseksi.

MuSa – FC Jazz perjantaina 8.6 klo 18.30 Musan nurmi