Päättäjäispäivänä vastassa KäPa

Suomen juniorimyllykone Käpylän Pallo vieraaksi. Käpylän Pallo oli viime vuoden avausottelussa todella vahva Porissa ja murskasi kotijoukkueen tennislukemin. FC Jazzilla onkin lievästi velkoja maksettavana ja valmistujaisp...

Suomen juniorimyllykone Käpylän Pallo vieraaksi.

Käpylän Pallo oli viime vuoden avausottelussa todella vahva Porissa ja murskasi kotijoukkueen tennislukemin. FC Jazzilla onkin lievästi velkoja maksettavana ja valmistujaispäivänä ei pelata muusta kuin voitosta Porin stadionilla.

Lauantaina on vastakkain joukkueet, joiden kauden lähdöt poikkeavat viime kaudesta merkittävästi. FC Jazz tarpoi viime kauden alussa kunnolla ja saavutti tämän kauden nyt kerätyt yhdeksän pistettä vasta heinäkuun lopussa kasaan. Vastaavasti Käpylän Pallo on aloittanut tämän kauden paljon vaisummin kuin miten edellinen kausi lähti käyntiin ja se on saavuttanut vasta yhden voiton. Viime kaudella KäPa aloitti kauden 11 tappiottomalla ottelulla ja koki ensimmäisen tappion toisen kierroksen avausottelussa juuri FC Jazzille.

FC Jazzin juniorituotannon tämän hetkinen kultakimpale Terry Ablade päätti peruskoulun ja odottaa tulevaisuutta avoimin mielin, suunnitelmat ehkä jo tehtynäkin,
- Peruskoulu on nyt suoritettu ja yksi taival on kuljettu loppuun. Viimeinen vuosi on ollut todella mielenkiintoista aikaa ja paljon on tapahtunut koulun ulkopuolella. Tällä hetkellä ajatukset on nauttia siitä, että saan olla FC Jazzin edustusjoukkueen mukana ja pelata maajoukkuepelejä seuraavaksi Liettuassa vuoden vanhempien poikien mukana. Huomenna on palattava taas tehokkaaseen ja terävään hyökkäyspeliin, jotta saamme voitettua Käpylän Pallon.

Edustusjoukkueen pelaajista peruskoulusta jatkavat eteenpäin myös Christian Harjanne sekä Eetu Vahekoski.

Päävalmentaja Olli Orvastolle tuleva kausi on ollut lähdöltään mukava,
- Jokaisesta pisteestä taistellaan kovasti ja nyt saamme vastaan vahvan kaksinkamppailujoukkueen, joka on myös hyvä pallonhallintajoukkue. Kotinurmemme ei vielä ole ihan priimassa kunnossa, joten pallonliikuttelu on sen vuoksi hieman hidasta ja tulee vaikuttamaan hieman pelin tasoon. Tavoitteena on jatkaa edelleen hyvää puolustamista ja vastustajan puoliskolle tulemme olemaan vaarallisempia kuin Karjaalla.

Stadionilla on viime vuoden tuttuun tapaan avoinna myös katsomon osa, jossa voi nauttia Mufloni Cornerin virvokkeista samalla kun seuraa peliä.

FC Jazz - KäPa lauantaina 2.6 klo 17.00 Porin stadion

Kuva: Urheilusuomi.com