Orvasto pettyi toisen jakson esitykseen

Tampere United otti tärkeät kolme pistettä Tammelassa toisen jakson maaleilla. FC Jazz ei kyennyt taaskaan tekemään ottelun avausmaalia. FC Jazz ei ole tällä kaudella vielä kyennyt tekemään ottelun...

Tampere United otti tärkeät kolme pistettä Tammelassa toisen jakson maaleilla. FC Jazz ei kyennyt taaskaan tekemään ottelun avausmaalia.

FC Jazz ei ole tällä kaudella vielä kyennyt tekemään ottelun avausmaalia pelaamassaan kymmenessä ottelussa ja joutunut kaikissa peleissään takaa-ajajan paikalle. TamUa vastaan vierasjoukkueella oli useita paikkoja ottelun ensimmäisellä jaksolla siirtyä johtoon, mutta tolppaa lähemmäs ei päästy.

Toisella jaksolla TamU siirtyi vapaapotkun jälkitilanteesta johtoon ottelun 54 minuutilla, kun pelissä kahdesti osunut Roope Kostiainen ampui ylärimasta poukanneen pallon maaliin. Takaa-ajajan paikalta ei tällä kertaa onnistuttu nousemaan ja ottelun loppuhetkillä TamU iski vielä kahdesti FC Jazzin yrittäessä ottelun tasoitusta.

FC Jazzin päävalmentaja harmitteli tuhlattuja paikkoja ensimmäisellä jaksolla,
- Ensimmäinen jakso oli meiltä hyvä. Paikkoja oli useita, mutta tolppaa ja ylirimaa lähemmäksi ei päästy. Toinen jakso oli sitten alusta alkaen heikko. Tänään ei saatu takaa-ajoakaan kunnolla päälle TamUn maalin jälkeen. TamUn 2-0 ja 3-0 maalit tulivat lopussa, kun yritimme tasoitusta suuremmalla riskillä. Paljon jäi hampaankoloon Tampereen pelistä. Vanha totuushan on, että mikäli ei itse paikoista tee maaleja niin vastustaja iskee. Nyt olisi ollut mahdollisuus tehdä maalit jo ensimmäisellä jaksolla, mutta nollille jäätiin. Nyt täytyy tarkkaan miettiä, miksi toisen jakson esitys jäi huonoksi. Otetaan siitä opiksi ja taistelu jatkuu kotipelillä pienen tauon jälkeen.

Tampere United - FC Jazz 3-0 (0-0) https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&778477&M2

TamU-TV:n lähetys ottelusta on nähtävissä kokonaisuudessaan: https://youtu.be/oGhxXM9WCoY

Artikkelin kuva: Urheilusuomi.com

FC Jazz palkitsee kauden lopussa eniten tähtiä keränneen pelaajan. Kaikissa joukkueen peleissä annetaan kahdelle pelaajalle tähtiä. TamU pelin tähdet:

** Benjamin Tuovinen
   * Husa Aftab

Tähtipörssin tilanne kymmenen pelatun ottelun jälkeen

******* Samu-Petteri Mäkelä
   ***** Iyam Friday, Toni Kuusela
    **** Joonas Meura
       ** Terry Ablade, Sami Liuhala, Benjamin Tuovinen
         * Patrik Ahola, Juho Lehtonen, Juho Kemppinen, Husa Aftab

Seuraava kotiottelu 12.7 klo 18.30 FC Jazz - Viikingit