Orvasto ja Ulanen valmiina luotsaamaan joukot taistoon

Paikallisderby on enää yhden nukutun yön päässä. Sydämen kohdalla sykkivät eri seurojen logot ja tulevan paikallismatsin tunnelman voi aistia verkkareiden läpi kun valmentajat Olli Orvasto ja Ville...

Paikallisderby on enää yhden nukutun yön päässä.

Sydämen kohdalla sykkivät eri seurojen logot ja tulevan paikallismatsin tunnelman voi aistia verkkareiden läpi kun valmentajat Olli Orvasto ja Ville Ulanen kertovat mietteitään.

Kauden toisessa kohtaamisessa tulee olemaan jälleen kerran panosta. FC Jazz lähtee kirkastamaan kesäkuun tappiollista vierasmatkaa Länsi-Poriin ja haluaa nousta voitolla lähemmän sarjakärkeä. MuSan tahtotilana on vankistaa asemaansa sarjan kärkipäässä ja vierailla Porin pyhätössä voitokkaasti.

FC Jazzin kuusi viimeistä peliä ovat tuottaneet seitsemän pistettä. Kotikentällä punaiset ovat olleet vahvoja ja koko kauden aikana stadionilla on koettu vain yksi tappio. Musa on vastaavasti kerännyt kuudesta viime pelistään 13 pistettä ja hävinnyt vain kärkipäässä olevalla GrIFK:lle vieraissa.

Hieman mollivoittoisesti viime peleissä esiintynyt FC Jazz lähtee hakemaan voittoa,
- Luottavaisin mielin lähdetään paikallispeliin. Meillä on tarkasti tiedossa, missä asioissa meidän tulee parantaa, että tulos MuSaa vastaan on hyvä. Uskon vakaasti, että pystymme derbyssä kauden parhaimpiin suorituksiin ja parantamaan viime pelien esityksiä.

Orvasto antaa pojot MuSan käskijälle ja odottaa ”tupaa täyteen”
- Vastustajan kollegalle täytyy nostaa hattua. Ville on saanut MuSan todella kovaan iskuun, mutta me olemme valmiita horjuttamaan sarjajohtajaa. Taistelua ja tunnetta tullaan varmasti näkemään kun pelataan Porin herruudesta. Uskon, että stadionille saadaan kiva määrä yleisöä ja katsomoon riemukas tunnelma.

Ville Ulanen kertoo että syyskierroksella on monen joukkueen pelaaminen parantunut ja tätä kautta paikallispelissäkin tullaan näkemään tasokkaita otteita,
- Mahtavaa taas pelata paikallispeliä. Molemmat joukkueet, niin pelaajat kuin valmennuskin ovat nähneet toisen pelaamista viimekohtaamisen jälkeen. Se, tekeekö jompi kumpi jotain yllättäviä muutoksia jää nähtäväksi. Toisella kierroksella jokainen vastustaja on parantanut otteitaan meitä vastaan. Olemme kuitenkin pystyneet vastaamaan tähän hyvin ja odotan myös perjantaina joukkueeltani hyvää esitystä FC Jazzia vastaan.

Ulanen ennakoi, että derbystä tulee tarkka matsi,
- Uskon että se joukkue joka pystyy toteuttamaan omaa suunnitelmaa paremmin tulee olemaan vahvoilla paikallispelissä vahvoilla. Tässä kohtaa usko on toki 100% omassa joukkueessa siihen että stadionilta lähdemme voiton kanssa kotiin.

Joukkueiden hyökkääjien maalisaldot näyttävät hieman erilaisilta. MuSan kolme parasta maalintekijää Matias Koskinen, Sami Rantala ja Rudi Dieter ovat tehneet yhteensä 19 maalia. FC Jazzin kolme parasta maalintekijää Juho Lehtonen, Iyam Friday ja Eero Lehtinen ovat onnistuneet vastaavasti yhdeksän kertaa. MuSa on onnistunut 16 ottelusta tekemään kaiken kaikkiaan 29 maalia ja FC Jazz 14 ottelussa vastaavasti 17 maalia.

Ottelun alla joukkueiden hyökkääjäpelaajat Waltteri Riihimäki ja Matias Koskinen lupaavat että perjantaina kentällä nähdään kaksi taistelevaa joukkuetta. Hyvin kentän ulkopuolellakin toisensa tuntevat pelaajat luottavat oman joukkueensa hoitavan tulevan derbyn kotiin.

Waltteri Riihimäki tavoittelee kauden avausmaalia FC Jazzin paidassa,
- Nyt päästään haastamaan sarjakärkeä ja näyttämään, että stadionilta ei pisteitä hevillä viedä. MuSa on pelaa taas hyvää kautta ja joukkueen esitykset ovat olleet tasaisia. Meidän tulee nyt saada maalihanoja auki ja puolustaa lujasti. Uskon, että matsista tulee tiukka vääntö kahden hyvin toisensa tuntevan joukkueen kohdatessa.

Vastaavasti Matias Koskinen uskoo, että kauden ensimmäisessä derbyssä saatua valtikkaa ei FC Jazzille anneta,
- FC Jazz on pelannut hyvän alkukauden ja perjantaina saadaan pelata hyvin jotta pisteitä aiotaan saada. Meillä on ollut laajalti onnistujia maalinteossa ja niitä on helppo tehdä kun joukkueessa on hyviä kavereita, jotka niitä syöttelevät.

Molemmat pelaajat toivottavat kannattajat Porin stadionille sankoin joukoin ja odottavat, että kevät kierroksen ensimmäisen derbyn yleisömäärään saadaan lisäystä.

FC Jazz – MuSa Porin stadionilla perjantaina 17.8 klo 18.30.

Portit avataan tuntia ennen. Muista laittaa päälle punaista FC Jazzin logolla varustettua asua, niin saat kahvi- tai trippilipun portilta.