NuPS vieraili tehokkaasti Porissa

NuPS teki stadionilla kaksi kaunista vapaapotkumaalia, joita kotijoukkueen pelaajat kykenivät seuraamaan vain katseellaan. FC Jazzin tuska jatkuu ja joukkue ei päässyt vieläkään juhlimaan kauden avausvoittoa....

NuPS teki stadionilla kaksi kaunista vapaapotkumaalia, joita kotijoukkueen pelaajat kykenivät seuraamaan vain katseellaan. FC Jazzin tuska jatkuu ja joukkue ei päässyt vieläkään juhlimaan kauden avausvoittoa. Vierasjoukkueen dramaattinen tehohetki osui ensimmäisen jakson loppuun, kun se teki kolme maalia kymmenessä minuutissa.

FC Jazz ei kuitenkaan hävinnyt vierasjoukkueen upeisiin vaparimaaleihin, vaan parempaan tulee pelaamisessa kyetä ja maalintekopelissä tulee onnistua jatkossa huomattavasti tehokkaammin. Kotijoukkueella oli pelissä omat mahdollisuutensa, mutta jotta voittoja alkaisi tulemaan vaatii se myös kentällä tason nousua ja vauhdikkaampaa pallon siirtelyä.

Saimme toisella jaksolla kiriä aikaiseksi, mutta rinnalle ja ohi ei päästy pohdiskeli Olli Orvasto peli jälkeen,
- Huonosta ensimmäisestä jaksosta huolimatta, kaikki avaimet jopa voittoon saakka olivat käsissä. NuPS laukoi koko ottelussa lähes 100 prosentin osumatarkkuudella. Meillä taas oli ottelussa omat paikkamme, esim. tolppa, hukattu läpiajo ja yli lauottu rangaistuspotku. Lisäksi pelasimme puolisen tuntia miesylivoimalla. Toisen jakson takaa-ajosta nostan pojille hattua, mutta ensimmäisen jakson lopun esitys ratkaisi sen, että pisteet jäivät taas saamatta. Elämme nyt joukkueen kanssa haastavia aikoja, mutta me tulemme vielä kääntämään tällaiset ottelut voitoksemme. Seuraava mahdollisuus on ensi viikolla, kun kohtaamme rakkaan paikallisvastustajan Porin derbyssä. MuSa pelistä ei panosta eikä intohimoa tule puuttumaan.

Kotijoukkue sai kentälle mieluisan pelaajan, kun Juho Lehtonen vaihdettiin toisen jakson lopussa kentälle pitkän loukkaantumisen jälkeen. Vaihtopenkille oli palannut myös Eero Lehtinen, joten tulevissa peleissä alkaa vaihtoehtoja löytymään kokoonpanon rakentamiseen.

FC Jazz – NuPS 2-3 (0-3) https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&778458&M2

Artikkelin kuva ja lisää kuvia ottelusta Urheilusuomi.com. http://www.urheilusuomi.com/galleria.asp?galleriaid=3702

FC Jazz palkitsee kauden lopussa eniten tähtiä keränneen pelaajan. Kaikissa joukkueen peleissä annetaan kahdelle pelaajalle tähtiä. NuPS pelin tähdet:

** Toni Kuusela
  * Joonas Meura

Tähtipörssin tilanne kuuden pelatun ottelun jälkeen

 ***** Iyam Friday, Samu-Petteri Mäkelä
  **** Joonas Meura
    ** Terry Ablade, Toni Kuusela 
      * Patrik Ahola

FC Jazzin kausi jatkuu paikallispelillä Musassa lauantaina 10.6 klo 17.00