Haukioja Veikkausliigasta FC Jazziin

FC Jazz ja Ilves ovat sopineet nuoren puolustajalupauksen Martti Haukiojan siirtymisestä FC Jazzin vahvuuteen toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Haukioja on nuorten U-18 maajoukkueen pelaaja ja esiintyi viimeksi maaliskuun...

FC Jazz ja Ilves ovat sopineet nuoren puolustajalupauksen Martti Haukiojan siirtymisestä FC Jazzin vahvuuteen toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Haukioja on nuorten U-18 maajoukkueen pelaaja ja esiintyi viimeksi maaliskuun lopulla Bulgaria maaotteluissa. Tampereen Ilveksen edustusjoukkuessa Haukiojalle on kertynyt myös muutama Veikkausliigaottelu viime kaudelta ja tällä kaudella Haukioja on ollut llveksen kokoonpanossa mukana, viimeksi viikon pelissä HJK:ta vastaan.

FC Jazzin päävalmentaja Olli Orvasto kertoo toteutuneen lainan olevan molemmille osapuolille win-win ratkaisu.
- Saamme loistavan vahvistuksen puolustukseen ja Haukioja saa vastuuta sekä peliminuutteja meidän peleistä. Haukioja on potentiaalinen vasenjalkainen puolustuspään pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä laitapuolustajan että topparin paikalla. Hänen ehdoton vahvuus on pallollisessa pelaamisessa ja pelinavaamisessa. Hienoa saada Haukioja meidän vahvuuteen. Veikkausliigajoukkeen ringistä tuleva pelaaja tuo vaihtoehtoja kokoonpanoon ja lisää sopivasti kilpailua pelipaikoista.

Haukioja tulee hyvillä fiiliksillä Poriin,
- Mukava tulla FC Jazziin ja päästä jo näin kauden alkuvaiheessa mukaan joukkueen toimintaan. Tavoitteena on auttaa FC Jazzia ja antaa oma panos täydellä teholla joukkueelle. Tavoitteena on mennä uralla eteenpäin ja tässä kohtaa peliajan saaminen on tärkeää.  

"Mara" harjoittelee ensimmäisen kerran FC Jazzin joukkueen kanssa tänään perjantaina ja on pelikelpoinen Äitienpäivänä Espoossa.