Nousija Kaapo vieraaksi

FC Jazz saa vastaansa tulevana lauantaina Karhuhallissa vuoden 2017 urheiluseuraksi valitun KaaPon edustusjoukkueen. Hienon palkinnon saanut kaarinalainen seura on tehnyt jo pitkään ansiokasta juniori- ja seuratyötä Turun...

FC Jazz saa vastaansa tulevana lauantaina Karhuhallissa vuoden 2017 urheiluseuraksi valitun KaaPon edustusjoukkueen. Hienon palkinnon saanut kaarinalainen seura on tehnyt jo pitkään ansiokasta juniori- ja seuratyötä Turun alueella. Upealle kaudelle mahtui myös KaaPon edustusjoukkueen nousu Kakkoseen tulevaksi kaudeksi.

FC Jazz vieraili viime viikonloppuna Närpiössä ja palasi takaisin voittojen tielle ottamalla 4-2 vierasvoiton. Voitto oli punaisten kauden toinen harjoitusotteluissa. Ensimmäinen voitto tuli Pallo-Iiroista lukemin 2-0. KaaPo puolestaan otti kauden toisen voittonsa kaatamalla raumalaiset selkeästi 5-0 edellisessä ottelussaan.

Olli Orvasto odottaa Karhuhallissa hyvätasoista kohtaamista,
- Uskon, että edessä on ainakin pelillisesti tasokkaampi harjoitusottelu kuin Närpiössä. Mielenkiintoista päästä kohtaamaan ensimmäistä kertaa tänä talvena tulevan kauden sarjavastustaja. KaaPo on itselleni melko tuttu porukka ja omien pohdintojeni mukaan tulevan sarjan sarjanousijoista kaikkein kovin.

Orvasto odottaa joukkueelta edelleen lisää aktiivisuutta kenttäpelaamiseen,
- Meidän tavoitteena on pelata ehjä peli ennen pientä ”olympiataukoa”. Koko joukkueen tulee reagoida paremmin tilanteenvaihtoihin ja hyökkäyspelin suhteen meidän tulee jalostaa pallonhallintaa paremmin maalipaikoiksi.

FC Jazz - KaaPo lauantaina 17.2 klo 18.45 Karhuhalli.