Mustat hurmurit Poriin vierailulle

Terry Ablade taas mukana maaottelukomennuksen jälkeen. Kakkosesta on pelattu pian kolmannes ja FC Jazz keikkuu sarjataulukon kärkipäässä melko hyvässä vauhdissa. Sarjaa johtava SalPa on neljän pisteen p...

Terry Ablade taas mukana maaottelukomennuksen jälkeen.

Kakkosesta on pelattu pian kolmannes ja FC Jazz keikkuu sarjataulukon kärkipäässä melko hyvässä vauhdissa. Sarjaa johtava SalPa on neljän pisteen päässä ja vastaan lauantai-iltana tuleva Kiffen on FC Jazzin takana vain voiton päässä. Joukkueella on seitsemästä ottelusta kolme voittoa, kolme tasapeliä ja vain yksi tappio. Kotikentällään punaiset eivät vielä ole kokeneet tappiota ja avauskierroksen tasapelin jälkeen on koettu pelkkiä voittoja.

Kiffen on porilaisille uusi tuttavuus ja taitaa olla niin, että kukaan pelaajista ei ole Kiffeniä vastaan aiemmin pelannut. Tänä vuonna 110-vuotta täyttävä Kiffen luetaan yhdeksi neljästä Helsingin suuresta seurasta. Mustien hurmureiden, joiksi Kiffenin pelaajia kutsutaan kauden ottelut ovat olleet todella vähämaalisia. Joukkue on onnistunut seitsemässä ottelussa maalinteossa kolmasti ja omiin on mennyt vain neljä maalia.

Olli Orvastolla ei ole kuin voitto mielessä näin MM-kisojen aikaan,
- Tulemme saamaan vastaamme joukkueen joka on onnistunut pitämään viidessä ottelussa seitsemästä maalinsa puhtaana. Tuo kertoo, että joukkueella on varmasti hyvä maalivahti ja puolustuspelaaminenkin on kuosissa. Lähdemme tavoittelemaan neljättä voittoa ja pelimme pitää olla aktiivista, jotta saamme tappiottoman saldon kotipeleissä jatkumaan.

FC Jazz saa kokoonpanoonsa myös Terry Abladen, joka palaa maajoukkuekomennukselta ryhmään mukaan. Joukkueen loukkaantumistilanne ei myöskään tällä hetkellä aiheuta päävalmentajalle haasteita, vaan punaiset pääsevät kotiotteluun koko rosterin voimalla.

FC Jazz - Kiffen lauantaina 16.6 klo 18.30 Porin stadion

Kuva: Urheilusuomi.com