Mitä Rami Niemiselle kuuluu nykyään?

Rami Nieminen teki pitkän uran FC Jazzissa ja vuonna 2004 hän pelasi viimeisen kautensa liigassa. Vuonna 2006 Raikka pelasi vielä muutaman ottelun kakkosta PoPassa, mutta loukkantumisten vuoksi kausi jäi lyhyeksi...

Rami Nieminen teki pitkän uran FC Jazzissa ja vuonna 2004 hän pelasi viimeisen kautensa liigassa. Vuonna 2006 Raikka pelasi vielä muutaman ottelun kakkosta PoPassa, mutta loukkantumisten vuoksi kausi jäi lyhyeksi.

Viimeiset viisi vuotta Nieminen on pyörittänyt yritystä nimeltä Futispori Oy. Yrityksen toimenkuvat liittyvät pääosin jalkapalloon. Rami Nieminen on mukana FC Jazzin toiminnassa markkinoinnillisissa asioissa. Tämän lisäksi hän järjestää futiskouluja lapsille ympäri maakuntaa. Futiskoulujen lisäksi hän järjestää muita jalkapallotapahtumia, ja myöskin matkoja. Esimerkiksi viime vuoden aikana Raikan järjestämillä matkoilla on päässyt Real Madridin ja Ajaxin vieraaksi, sekä Barcelonaan katsomaan peliä.  

Rami Nieminen on ollut Veikkauksen kesäkisassa legendojen sarjassa, ja ennen viimeistä kierrosta hän on sijoittuneena puoleen väliin. Ensi viikolla katsaus siihen, kuinka Raikan kisassa kävikään.