Mielenkiintoinen harjoitusottelu tulossa

FC Jazz kohtaa lauantaina harjoitusottelussa 'Turku Urheiluyhdistys Toverit' eli tuttavallisemmin ÅIFK:n. Ottelu pelataan la 7.3 klo 13.30 Karhuhallissa. (HUOM! joissakin tiedoissa virheellisesti Keinonurmi). FC Jazz testaa...

FC Jazz kohtaa lauantaina harjoitusottelussa 'Turku Urheiluyhdistys Toverit' eli tuttavallisemmin ÅIFK:n.
Ottelu pelataan la 7.3 klo 13.30 Karhuhallissa. (HUOM! joissakin tiedoissa virheellisesti Keinonurmi).

FC Jazz testaa ottelussa uusia pelaajia sekä muutama pelaaja nähdään myös ensimmäistä kertaa Porin maaperällä. Seinäjoelta kaksi norsunluurannikkolaista testipelaajaa ovat harjoitelleet tämän viikon myös FC Jazzin kanssa ja pelaavat lauantaina. Topparintontilla nähdään Adams Diabaté ja keskikentällä Dodo Hevra Kouassi.

Lisäksi viime vuonna Ilveksessä pelannut Suomessa jo pitkään asunut Berat Grabovci esiintyy lauantaina testipelaajana. Karhuhallissa nähdään myös ensimmäistä kertaa viime torstaina Poriin saapunut gambialainen laitapelaaja Saloum Faal  ja Seinäjoelta maaliskuun Porissa viettävä hyökkääjä Elias Ahde. Lisäksi ÅIFK:n paidassa pelannee myös joitain Turun Interin pelaajia.

FC Jazz ei tehnyt sopimusta testissä olleen toppari Chris Sutan kanssa ja Suta on jatkanut matkaansa eteenpäin. Suta osoittautui Ykkösen tason pelaajaksi ja olisi taistellut vahvasti avauskokoonpanon paikasta.  Seura haluaa kuitenkin olla ulkomaalaishankintojen kanssa erityisen tarkkana. Lisäksi FC Jazz ei tarjoa sopimusta viime viikkoina joukkueen mukana harjoitelleelle Lyam Fridaylle.

Tervetuloa seuraamaan mielenkiintoista ottelua FC Jazz-ÅIFK la 7.3 klo 13.30 Karhuhallissa.