Mäkelän kenkä heilahti pelin lopussa

FC Jazz aiheutti Käpylän Pallolle kauden ensimmäisen tappion ja otti tärkeät kolme pistettä mukaansa kotimatkalle Samu-Petteri Mäkelän viime hetken maalilla. Mäkelä laukoi pallon maaliin ottelun 90...

FC Jazz aiheutti Käpylän Pallolle kauden ensimmäisen tappion ja otti tärkeät kolme pistettä mukaansa kotimatkalle Samu-Petteri Mäkelän viime hetken maalilla. Mäkelä laukoi pallon maaliin ottelun 90 minuutilla Eero Lehtisen syötöstä.

Mäkelä johtaa punaisten tähtipörssiä ja oli taas tärkeä ratkaisija ottelussa,
- Ansaittu voitto. Meillä oli pitkin peliä jopa lukuisia paikkoja ratkaista peli. KäPa ei päässyt ylärimaa lähemmäs koko pelissä. Mieltä lämmittää myös ensimmäinen nollapeli, joka tuli koko joukkueen yhteisellä työllä. Tänään onneksi työmäärämme palkittiin ja tämä voitto on parasta mahdollista lääkettä syyskierrokselle.

Ehjä ottelu oli päävalmentaja Olli Orvaston mieleen,
- Pelillisesti vihdoin ehjä 90 minuuttia joukkueelta ja sen päätteeksi viime hetken maalilla voitto. Pelaajille täytyy nostaa hattua tasonnostosta, joka tehtiin kahden erittäin raskaan tappion jälkeen. Paikkoja suurempaankin voittoon oli tänään, mutta viimeistely ei tänään toiminut. Nautitaan nyt kotimatkan ajan tästä fiiliksestä ja aloitetaan sen jälkeen keskittyminen seuraavaan tärkeään otteluun.

FC Jazz nousi voitollaan nyt kahden pisteen päähän FC Espoosta, joka porilaisten yläpuolella säilyjän paikalla Kakkosen B-lohkossa. Tulevana perjantaina Pori Cupin turnausottelussa FC Jazz saa vastaansa juuri FC Espoon ja voitolla nousee pois putoajan paikalta.

KäPa - FC Jazz 0-1 (0-0) https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&778490&M2

Artikkelin kuva www.urheilusuomi.com

FC Jazz palkitsee kauden lopussa eniten tähtiä keränneen pelaajan. Kaikissa joukkueen peleissä annetaan kahdelle pelaajalle tähtiä. KäPa pelin tähdet:

** Samu-Petteri Mäkelä
  * Jussi Lemio

Tähtipörssin tilanne 12 pelatun ottelun jälkeen

********* Samu-Petteri Mäkelä
     ***** Iyam Friday, Toni Kuusela
      **** Joonas Meura, Terry Ablade
         ** Sami Liuhala, Benjamin Tuovinen
          * Patrik Ahola, Juho Lehtonen, Juho Kemppinen, Husa Aftab, Martti Haukioja, Jussi Lemio

Seuraava kotiottelu 28.7 klo 19:00 FC Jazz – FC Espoo