Maalipaikoille mentävä aktiivisemmin

Herralahdessa jatketaan lauantaina Kakkosta, kun kotijoukkue FC Jazzin vieraaksi saapuu laadukkaasta juniorityöstään tunnettu Käpylän Pallo. Molempien joukkueiden kauden avausottelut päättyivät lukemiin 2-1. K...

Herralahdessa jatketaan lauantaina Kakkosta, kun kotijoukkue FC Jazzin vieraaksi saapuu laadukkaasta juniorityöstään tunnettu Käpylän Pallo. Molempien joukkueiden kauden avausottelut päättyivät lukemiin 2-1. Käpylä aloitti voitolla Espoon Palloa vastaan, kun taas FC Jazz koki yllättäen kotitappion Peimarille.

FC Jazzin ensimmäinen ottelu sujui tilastojen valossa mallikkaasti ja pelin hallinta oli lähes täysin kotijoukkueella. Kuvaavaa hallinnassa oli, että ottelun toisella jaksolla vierasjoukkueella oli vain hieman yli 50 syöttöä. Tulevassa kotiottelussa pelin hallinta on käännettävä maaleiksi ja  FC Jazzin on päästävä laadukkaammin maalipaikoille, sekä onnistua viimeistelyssä, jotta avauspisteet Poriin jäisivät.

Olli Orvasto odottaa vauhdikasta peliä,
- Lauantaina saamme vastaamme hyvin samankaltaisen joukkueen, kuin mitä FC Jazz on. KäPa on itselle hieman tuntematon kokonaisuus, mutta kaikki tunnemme seuran huikean junioritoiminnan ja sen tuotokset. Pelistä tulee varmasti vauhdikkaampi kuin kotiavauksesta ja vastakkain tulee olemaan kaksi yritteliästä joukkuetta.

Kauden avausottelun keväisessä viimassa paikalla oli hieman yli 200 katsojaa.
- Viime pelissä pelasimme ajoittain hyvin, mutta teimme myös muutaman puolustusvirheen, josta vastustaja rankaisi. Virheistä on päästävä eroon ja maalipaikkoihin on mentävä aktiivisesti, jotta voittoa päästään juhlimaan. Odotan myös, että lämpenevät kelit tuovat innokkaita kotijoukkueen kannattajia katsomoon runsaammin, kuin mitä kauden avauksessa oli. Esimerkiksi Kotkassa Kakkosen kauden avausta oli seuraamassa yli tuhat katsojaa, päättää Orvasto.

FC Jazz – KäPa lauantaina 6.5.2017 Herralahdessa klo 17.00

Kuva: Urheilusuomi.com