Loppuhetken tasoitus laiha tuliainen

Pieni suvantovaihe menossa eikä vieraspelissä hienouksia nähty. Seuraavaksi voittoa tavoitellaan derbyssä, kun MuSa saapuu stadionille. Husa Aftabin ottelun 88 minuutilla tuikkaama maali rangaistusalueen sisältä...

Pieni suvantovaihe menossa eikä vieraspelissä hienouksia nähty. Seuraavaksi voittoa tavoitellaan derbyssä, kun MuSa saapuu stadionille.

Husa Aftabin ottelun 88 minuutilla tuikkaama maali rangaistusalueen sisältä pelasti FC Jazzille pisteen Käpylän Pallon vieraana. Ottelun avausmaali syntyi FC Jazzin puolustuksen nukahduksesta toisen jakson puolessa välissä. Yassin Adam pääsi laukomaan pallon maaliin keskityksen jälkeen puolustuksen takaa. FC Jazz sai vielä tasoituksen jälkeen painetta KäPan maalille, mutta tällä kertaa ei voittomaalia saatu tehtyä.

Oulunkylässä pelattu ottelu ei noussut isojen matsien joukkoon ja maalipaikkoja ei liiemmälti nähty kummankaan joukkueen toimesta. FC Jazz pystyi hallitsemaan peliä, mutta pallon siirtelyä ei onnistuttu viemään hyökkäysalueelle ja viimeiset syötötkin olivat huolimattomia. Olli Orvasto kertoi, että loppua lukuunottamatta tulevaan derbyyn jäi parannettavaa,
- Lopussa saatiin viimeisellä vartilla hyvä paine päälle. Tultiin tasoihin ja sen jälkeen saatiin luotua muutama hyvä hässäkkä kotijoukkueen maalille. Tasapeli oli varmaankin oikeutettu tulos tästä matsista. Kummallakaan ei hirveästi maalipaikkoja ollut ja peli oli aika paljon taistelua irtopalloista. Vierasvoitto jäi saavuttamatta, mutta hyvää oli se että tultiin lopussa tasoihin.  

Rasmus Östling nousi joukkueen tähtipörssissä toiselle sijalle ja on pelannut tyylikkään kauden maalissa,
- Tänään lähdettiin matsiin ihan hyvin liikkeelle ja ensimmäinen puoliaika oli meidän hallussa. Maalipaikkoja ei kumpikaan joukkue kyennyt luomaan ja molemmissa päädyissä maalivahdit saivat olla aika rauhassa. Toinen puoliaika alkoi samoissa merkeissä, valitettavasti yksi meidän nukahdus johti kotijoukkueen maaliin. Tuon maalin jälkeen saatiin hyvä draivi päälle ja tasoitusmaalin jälkeen oli paikat jopa voittaa matsi.

Seuraavaksi Porissa stadionilla ylimääräistä jännitystä kun kauden toinen derby pelataan perjantaina. Edellisvuonna FC Jazz oli kotonaan parempi lukemin 2-0 ja tänäkään vuonna ei ole tarkoitus pisteitä Länsi-Poriin antaa lupaa Ötsling,
- Ensi viikon pelissä on hyvä kasvojenpesunpaikka ja mahdollisuus päästä voittojen tielle. Ensimmäisessä derbyssä oltiin selkeästi vastaanottava osapuoli ja nyt voidaan hyvällä asenteella sekä onnistumisilla kääntää suuntamme taas voittojen tielle.

FC Jazz – Musa perjantaina 17.8 klo 18.30 Porin stadion

Kokoonpano: Östling, Virtanen, Lemio (Kanerva), Kuusela, Meura, Tuovinen (Mapoka), Kemppinen, Pyyranta, Lehtinen (Lehtonen Juho), Riihimäki, Aftab.
Vaihdossa lisäksi: Nurmi, Lehtonen Jo, Laaksonen

Ottelun tähdet:
*** Rasmus Östling
  ** Toni Pyyranta
    * Toni Kuusela

Tähdet 14 pelatun kierroksen jälkeen
 

********** Samuli Virtanen
  ********* Iyam Friday, Rasmus Östling
    ******** Juho Kemppinen     
      ******* Benjamin Tuovinen
        ****** Joonas Meura, Eero Lehtinen, Toni Pyyranta
          ***** Alfred Mapoka
            **** Terry Ablade, Juho Lehtonen, Toni Kuusela
              *** Eetu Kanerva
                ** Waltteri Riihimäki
                  * Tobias Laaksonen