Liekehtiikö SP:n vapari oululaismaaliin?

Samu-Petteri Mäkelä (kuvassa) on viime peleissä ollut liekeissä ja upottanut hyvällä tahdilla maaleja vastustajien verkkoon. Lauantaina kannattaakin tulla katsomaan pääseekö SP ampumaan vaparia...

Samu-Petteri Mäkelä (kuvassa) on viime peleissä ollut liekeissä ja upottanut hyvällä tahdilla maaleja vastustajien verkkoon. Lauantaina kannattaakin tulla katsomaan pääseekö SP ampumaan vaparia laatupaikasta oululaisten maaliin.

FC Jazz saa lauantaina vastaansa klo 16.00 alkavaan otteluun AC Oulun, joka on noussut alkukauden vaikeuksien jälkeen mukaan Veikkausliigan nousijakandinaattien joukkoon. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti. Porissa FC Jazz oli kevätmyrskyssä parempi lukemin 3-1 ja Raatin stadionilla oululaiset käänsivät pelin voitoksi ottelun viimeisillä hetkillä lukemin 1-0. Edessä on siis mielenkiintoinen taistelu kauden sisäisestä 2015 paremmuudesta.

Molemmat joukkueet antavat tasoitusta ja eivät pääse parhaalla mahdollisella miehistöllä taistelemaan voitosta. FC Jazzilta puuttuvat Theo Raymond ja Samuli Virtanen, Theolla on edelleen pientä vaivaa ja Samuli kärsii korttitilin täyttymisen aiheuttamaa pelikieltoa. Elias Ahde ei pääse pelaamaan, koska edellisestä pelistä Seinäjoella ei ole kulunut riittävästi aikaa. AC Oulun kokoonpanosta puuttuvat ainakin Alessandro Marzuoli, joka aiheutti edellisessä pelissä pientä kohua sekä Janne Hietanen korttitilin täyttymisen johdosta. FC Jazzin paidassa esiintyy ensimmäistä kertaa Porin Ikuisen Tuulen Stadionilla lämpimän saaren mies Akil DeFreitas Trininad-Tobacosta. Akil on nyt väläytellyt parin viikon ajan nopeuttaan harjoituksissa ja saattaa olla, että jommasta kummasta laidasta tullaan vauhdilla heti ensiminuuteista alkaen kohti oululaismaalia.

John Allen toivoo yleisön saapuvan stadionille seuraamaan ankaraa taistelupeliä,
- Saamme nyt yhden kovakuntoisimmista Ykkösen joukkueista Poriin ja näemme varmasti vauhdikkaan ottelun. Oulu ei ole menettänyt pisteitä hetkeen aikaan ja taistelee nyt noususta tosissaan. Uskon kuitenkin siihen, että tulemme antamaan hyvän vastuksen sillä tarvitsemme pisteitä ansaitaksemme paikkamme ensi vuoden Ykkösessä. Toivon, että kahden ensimmäisen yhteenoton mukainen trendi jatkuu ja voitamme huomenna kotona.

Tammisaaren matkan jälkeen FC Jazzilla on laadukas harjoitteluviikko takana ja joukkue pääsee kentälle melko ehjällä kokoonpanolla lukuunottamatta mainittuja poissaoloja. Sääennuste näyttää muutamaa pisaraa, mutta ottelun aikana ei varmastikaan koeta yhtä upeaa myrskyä, kuin mitä kauden avauksessa nähtiin. Näiden ennusteiden mukana toivottelemme Kreikan saaristoon Lerokselle aurinkoisia kelejä ja toivomme nettiyhteyksien näyttävän Ykkösen jalkapalloa Porista - Futislähetyksessä on äänessa porilaisista porilaisin ääni Jussi Aho.

Ottelu on katsottavissa livenä FC Jazzin SportTV-kanavalla: https://sporttv.fi/

Laadukkaita urheilukuvia www.urheilusuomi.fi, josta uutisenkin kuva on poimittu.