Lauantaina mukana neljä testipelaajaa, vastassa TPS

UK Tekonurmella tarjolla lauantaina kahvia ja uusia tuttavuuksia klo 13.00 alkaen John Allen on saanut puolustuslinjan valmiiksi viime viikolla ja suurempi keskittyminen on siirtynyt nyt joukkueen hyökkäyksen rakentamiseen. Seuraavassa...

UK Tekonurmella tarjolla lauantaina kahvia ja uusia tuttavuuksia klo 13.00 alkaen

John Allen on saanut puolustuslinjan valmiiksi viime viikolla ja suurempi keskittyminen on siirtynyt nyt joukkueen hyökkäyksen rakentamiseen. Seuraavassa kahdessa pelissä Allen toivoo, että nekin palaset loksahtavat kohdalleen,

- Tällä hetkellä puhelimeni käy ylikuumana ja pelaajia tarjotaan agenttien toimesta ympärimaailmaa. Tilanne on kiehtova, mutta toisaalta olemme Uotisen Janin ja seuran toimesta laatineet jo viime syksynä suunnitelman jota olemme noudattaneet hyvin. Etsimme selkeitä vahvistuksia viime kauden runkoon, sekä nostamme omia junioreita mahdollisuuksien mukaan lisää edustuksen rinkiin.

Lauantaina turkulaisia vastaan ja seuraavana perjantaina Hakaa vastaan Jazzissa on testissä neljä hyökkäyspään pelaajaa, joista viimeisin saapui Poriin Ghanasta torstai-iltana.

- Michael Appiah on pelaaja, jonka kanssa olemme olleet yhteydessä viime vuoden marraskuusta saakka. Hän tulee Ghanan pääsarjasta, jossa on tehnyt runsaasti maaleja viime vuosien aikana. Odotamme, että hän tuo mukanaan nopeutta ja terävyyttä, sekä maaleja, toteaa Allen

Kentällä nähdään myös raumalaislähtöinen Juho Lehtonen, joka astui tuttuun koppiin viime maanantaina. Juho pelasi PoPassa kaudet 2009-2010 ennen siirtymistään lauantain vastustajan riveihin. Viime kauden Lehtonen pelasi Veikkausliigaa Kotkassa.

Tämän lisäksi harjoituksissa ovat viihtyneet Francois Badji ja Jossimar Sanchez. Badji on viime kaudet pelannut kakkosta Torniossa. Badji omaa Senegalin passin ja on saapunut Suomeen kaudeksi 2012. Yhdysvaltalainen Sanchez saapui VPS:n testiin ruotsalaisesta toisen sarjatason Nykönpingistä ja pelasi porilaisten riveissä Jaroa vastaan viime viikonloppuna.

- Nyt testissä olevat pelaajat ovat esiintyneet harjoituksissa edukseen ja toivon, että tulevat harjoituspelit vahvistavat näkemyksiäni pelaajista, päättää Allen.