Lauantai on urheilupäivä parhaimmillaan

Tulevana lauantaina 10.10 on Porissa mahdollisuus nauttia kahdesta urheilutapahtumasta. FC Jazz kohtaa kauden viimeisessä kotiottelussaan Porin stadionilla klo 14.00 Mikkelin Palloilijat ja heti perään klo 17.00 Ässät p...

Tulevana lauantaina 10.10 on Porissa mahdollisuus nauttia kahdesta urheilutapahtumasta. FC Jazz kohtaa kauden viimeisessä kotiottelussaan Porin stadionilla klo 14.00 Mikkelin Palloilijat ja heti perään klo 17.00 Ässät pääsee irti uusitussa kotiluolassaan, kun vastaan asettuu HPK. FC Jazz on varmistanut jatkonsa ensi kauden Ykkösessä ja sen kausi päättyy seuraavana viikonloppuna Kemissä. Ässät päättää kauden alun vieraspeliputkensa ja pelaa siis tämän kauden ensimmäisen kotiottelunsa vasta nyt.

Edelliseen kotiotteluun FC Jazz sai houkuteltua kampanjallaan yli 1 600 katsojaa ja odottaa nyt stadionille myös mukavaa yleisömäärää. FC Jazz on pelannut viime aikoina viihdyttävää jalkapalloa, jonka ansiosta sarjapaikkakin varmistui jo hyvissä ajoin. Viimeiseen kotiotteluun Stadionille saadaan vastustajaksi valmentaja John Allenille tutun kaupungin joukkue.

- Emme ole vielä voittaneet Mikkeliä kertaakaan tällä kaudella ja otimme viime kerralla Porissa kunnolla kuonoon. Mikkeli on minulle lähellä sydäntä ja haluan voittaa heidät tällä kaudella kertaalleen, miettiin Allen ennen viikonlopun ottelua.

Urheilun ystävän onkin nyt mitä oivallisin tilaisuus siirtyä kesäurheilusta talviurheilun seuraajaksi ja ottaa lauantaina ensin askeleet Porin Stadionille ja sieltä suoraan uusituun Isomäkeen.

FC Jazz – MP klo 14.00 ja Ässät – HPK klo 17.00.