Lauantai-illan vieraana Pallo-Iirot

Karhuhalliin saapuu Länsi-Suomen Kolmosen yksi kovimmista ryhmistä, jolle nousun asettaminen Kakkoseen kauden 2018 päätteeksi lienee itsestäänselvä tavoite. FC Jazz joutuukin tekemään täyden iltaty...

Karhuhalliin saapuu Länsi-Suomen Kolmosen yksi kovimmista ryhmistä, jolle nousun asettaminen Kakkoseen kauden 2018 päätteeksi lienee itsestäänselvä tavoite. FC Jazz joutuukin tekemään täyden iltatyön, jotta harjoituskauden ensimmäistä voittoa päästäisiin tuulettamaan.

Iirot on pelannut kolme harjoitusottelua, joista on tullut voitto, tasapeli ja tappio. Viime viikonloppuna joukkue koki tappion TPS:n A-junioreille runsasmaalisessa ottelussa, eikä valmennus ollut otteluun valmistautumiseen erityisen tyytyväinen. Lauantai-illalla Porissa nähdäänkin varmasti terävä raumalaisryhmä.

Iirojen uusi päävalmentaja Akusti Salonen kertoo joukkueen valmistautumisen olevan edellisestä pelistä huolimatta hyvässä vauhdissa ja harjoituksissa on ollut tekemisen meininki,
- Tuleva harjoitusottelu on yksi osa valmistautumista sarjaan. Vastassa on hyvin valmennettu ja organisoitu joukkue. Kova vastus antaa meille mielenkiintoisen lähtökohdan otteluun. Tämä on taas varmasti hyvin erilainen harjoitusottelu mitä aikaisemmat. Edellisistä peleistä on saatu hyvää informaatiota valmennukselle ja tästä pelistä sitä tulee toivottavasti rutkasti lisää. Näitä sitten jalostetaan eteenpäin jotta keväällä oltaisiin valmiita kun sarja alkaa.

Molemmilla joukkueilla on ollut harjoituskaudella tasaväkiset onnistujat, kun lasketaan vapaapotkumaalit, sekä Iirojen Jussi Aalto, että kotijjoukkueen Joonas Meura ovat onnistuneet kahdesti. Varsinkin armeijan harmaissa tällä hetkellä viihtyvän Meuran molemmat maalit ovat olleet upeita pommeja. Tulevassa ottelussa vastustajan rikkomista rangaistusalueen läheisyydessä kannattaakin kummankin joukkueen välttää.

Salonen toteaa myös, että Iirojen joukkuetta rakennetaan kohti kautta valmiiksi positiivisin mielin ja lähettää kolleegalle terveisiä,
- Talvella haetaan erilaisia vastustajia otteluihin, jotta sarjassa olisimme mahdollisimman valmiina reagoimaan kun pelitavat sekä vastustajat vaihtuvat. Tulevaan harjoitusotteluun tuo mukavan lisän myös se, että tunnemme Ollin kanssa toisemme. Mielenkiinnolla odottelenkin kumpi valmentaja keksii otteluun paremman yllätyksen toiselle.

FC Jazz – Pallo-Iirot lauantaina 27.1 klo 18.45 Karhuhallissa.