Laadukkaita harjoitusotteluita

FC Jazzin harjoitusottelut talvelle ja keväälle 2015 ovat valmistuneet. Aivan kaikki päivämäärät eivät ole vielä vahvistuneet. Nämä vahvistetaan heti, kun mm. vastustajien kalentereissa...

FC Jazzin harjoitusottelut talvelle ja keväälle 2015 ovat valmistuneet. Aivan kaikki päivämäärät eivät ole vielä vahvistuneet. Nämä vahvistetaan heti, kun mm. vastustajien kalentereissa avoimina olevat päivämäärät varmistuvat.

Harjoitusottelukalenteri on laadukas ja heti talvella otetaan jo tiukasti mittaa vastustajista. Vastassa on Veikkausliiga -joukkueita, Ykkösen ennakkosuosikkeja ja myös Kakkosen joukkueita.

Veikkausliigajoukkueista FC Jazz kohtaa Euroopassa kesällä pelaavan, viime kauden hopeajoukkueen SJK:n kahdesti sekä Turun Interin.

Tuplaottelut pelataan TPS:ää, Ilvestä ja Hakaa vastaan, jotka ovat kenties kauden 2015 suurimmat ennakkosuosikit Ykkösessä.

Lisäksi piirin Valiosarjassa kohdataan satakuntalaiset Kakkosessa pelaavat MuSa:n ja P-Iirot. Kakkosen joukkueista kohdataan MaPS sekä MuSa toistamiseen. Harjoitusotteluiden päälle tulevat vielä Suomen Cupin ottelut.

Eli pieniä muutoksia harjoitusotteluihin voi vielä tulla, mutta nyt ilmoitetut päivämäärät ovat vahvistettuja, ellei Suomen Cup siirrä otteluita.

Kausi alkaa 3.5.2015. Todennäköisesti sarja-avaus on FC Jazz:n kotiottelu.

Tervetuloa seuraamaan huippufutista ympäri vuoden.

Pvä Koti Vieras 17.1. ÅIFK FC Jazz 24.1. SJK FC Jazz 31.1. MuSa FC Jazz 7.2. Ilves FC Jazz 14.2. FC Jazz FC Haka 21.2. FC Jazz ? 27.2. FC Inter FC Jazz 7.3. FC Jazz ÅIFK 14.3. FC Jazz TPS 21.3. FC Jazz ? 28.3. TPS FC Jazz 2.4. FC Jazz Ilves 11.4. MaPS FC Jazz 25.4. FC Jazz ?       ? FC Jazz SJK ? Haka FC Jazz ? FC Jazz P-Iirot

 

Kuva: Urheilusuomi.com