Kuka vie?

Kauden toinen derby kokoaa futiksen ystävät tulevana perjantaina Porin stadionille. Uutisen alla on linkkejä aikaisempien pelien raportteihin derbyistä, lue ja pääse ennakkotunnelmiin kiinni. Erilaiset jalkapallon...

Kauden toinen derby kokoaa futiksen ystävät tulevana perjantaina Porin stadionille. Uutisen alla on linkkejä aikaisempien pelien raportteihin derbyistä, lue ja pääse ennakkotunnelmiin kiinni.

Erilaiset jalkapallon paikalliskohtaamiset ovat keränneet tänäkin kesänä upeita yleisömääriä Kakkosen ja alasarjojen katsomoihin. Porissa kauden ensimmäisessä derbyssä Länsi-Porin katsomorakenteet notkuivat kun MuSan ja Jazzin kohtaamista oli saapunut seuraamaan 2047 katsojaa. Viime kaudella FC Jazzin kotiottelua Musaa vastaan saapui katsomaan 1 677 silmäparia. Varmaa on että nytkin urheilukeskuksessa riittää porukkaa, sillä Mölkyn MM-kisat tuovat lisäsäpinää futistapahtuman ympärille.

Viime kauden päätösderbyssä FC Jazz nuiji MuSan maanrakoon lukemin 2-0. Tuolloin Jazzin puolustus oli rautaa ja Juho Lehtonen viimeisteli molemmat maalit. Kauden 2018 ensimmäisessä kohtaamisessa MuSa ratkaisi matsin pelin lopussa ja kylvetti FC Jazzin numeroin 3-0. MuSan puolustus ja Jussi Välilä yhdellä maalillaan olivat tuolloin rautaa.

Kuka on tulevan perjantaina tähti kentällä? Meneekö yli 2 000 katsojan määrä rikki? Kuka vie tulevana perjantaina derbyn?

Tervetuloa kesän ehkä kovimpaan paikallisurheilutapahtumaan.

FC Jazz – MuSa 17.8 klo 18.30 Porin stadion

25.8.2017 FC Jazz – MuSa 2-0
Jazzin raportti: http://www.fcjazz.com/uutiset/1677-katsojaa-todisti-fc-jazzin-voiton

8.6.2018 MuSa – FC Jazz 3-0
Musan raportti: https://www.musansalama.fi/ottelut/jalkapallo/16156/otteluraportti
Jazzin raportti: http://www.fcjazz.com/uutiset/fc-jazz-koki-kauden-ensimmaisen-tappion

Kuvat: Urheilusuomi.com