KPV tasoitti loppuhetkillä

Rasmus Östling nappasi Irakli Sirbiladzen pilkun kiinni ja näytti pitkään siltä, että vierasjoukkueen vahva kärkipelaaja ei onnistu maalaamaan laisinkaan ottelussa. Irakli oli kuitenkin päättänyt...

Rasmus Östling nappasi Irakli Sirbiladzen pilkun kiinni ja näytti pitkään siltä, että vierasjoukkueen vahva kärkipelaaja ei onnistu maalaamaan laisinkaan ottelussa. Irakli oli kuitenkin päättänyt ottelussa maalin tehdä ja ottelun 89 minuutilla puski pallon maaliin taidokkaasti porilaispuolustuksen keskeltä tasoittaen ottelun lukemiin 1-1.

Jani Uotinen oli pettynyt tasapeliin,
- Tavoitteena oli voittaa ottelu ja lähteä kohti Kakkosta positiivisin mielin. Ottelussa ei ollut panoksia, joten sellainen siitä tulikin eli ihan viimeisiä ei kukaan kentällä antanut. Eero teki hienon maalin ja pitkään sen turvin johdettiin. Myös Rasmus otti pilkun upeasti kiinni.

FC Jazz siirtyi ottelussa johtoon, kun Justus Lehto keskitti ottelun 67 minuutilla pallon Eero Lehtisen päähän ja tämä nosti pallon takanurkkaan ohi KPV maalivahdin. Porilaispuolustuksessa Samuli Virtanen ja Joonas Meura saivat painia ahkerasti Sirbiladzen kanssa, joka fyysisyydellään pelotteli läpi ottelun porilaisia.

Kausi 2016 oli FC Jazzin viimeinen tällä haavaa Ykkösessä ja vauhtia haetaan sarjaporrasta alempaa. Daniel Sanchez voitti porilaisten maalikuninkuuden yhdeksällä osumallaan ja palkittiin myös syyskuun pelaajana sarjassa.
- Olen yllättynyt, että putosimme. Poriin saapuessani olin varma, että tällä porukalla pystytään taistelemaan tasaisesti muiden kanssa. Alkukaudella tuli kuitenkin muutamia loukkaantumisia ja se aiheutti liiaksi vaihtuvuutta joukkueessa, sekä pelipaikoissa. Loppukaudella saimme rauhallisuutta ja vakiintumista peliin, se paransi myös omia esityksiäni. Viihdyin Porissa hyvin ja olen pettynyt joukkueen puolesta putoamisesta. Uskon kuitenkin, että jossakin kohtaa nousu tulee uudestaan, sillä joukkueessa on ollut hyviä nuoria pelaajia mukana.

FC Jazz - KPV 1-1 (0-0)

Kuva: Urheilusuomi.com