Kotivoitto

FC Jazz tarjosi stadionille saapuneille katsojille ensimmäisen kerran kotivoiton, kun joukkue kaatoi GrIFK:n lukemin 3-2. Ottelu lähti käyntiin porilaisittain heikosti ja vierasjoukkue painoi kovalla prässillä painetta...

FC Jazz tarjosi stadionille saapuneille katsojille ensimmäisen kerran kotivoiton, kun joukkue kaatoi GrIFK:n lukemin 3-2.

Ottelu lähti käyntiin porilaisittain heikosti ja vierasjoukkue painoi kovalla prässillä painetta kotijoukkueelle. Prässi tuotti tulosta jo ottelun 6 minuutilla, jolloin Petter Meryer siirsi vierailijat johtoon. GrIFK onnistui jakson lopulla vielä kertaalleen, kun Claudio Matronen vei Samu-Petteri Mäkelän tasoituksen jälkeen joukkueensa 1-2 johdossa puoliajalle.

Jani Uotinen kertoi, että tauolla tuli luottavainen olo siitä, että peli kääntyy voitoksi,
- GrIFK prässäsi pelin alussa hyvin ja muutimme pelitaktiikkaamme tuon johdosta hieman. Tauolla olimme tappioasemassa, mutta joukkueesta aisti, että toisella jaksolla peli kääntyy. Daniel Sanzhezin voittomaali oli upea suoritus ja tuota ennen tullut onnekas tasoitusmaali nostivat meidän sitten ansaittuun kolmeen pisteeseen ottelussa. Olihan molemmilla joukkueilla paikkoja, mutta kyllä meidän olisi pitänyt muutama maali enemmänkin tehdä.

Kärjessä urakoinut Juho Lehtonen oli samoilla linjoilla Uotisen kanssa ja totesi, että ehjä harjoitusviikko loi pohjaa voitolle,
- Puoliajalla juteltiin, että ei oikeasti olla noin huonoja miltä eka jakso näytti. Siellä päätettiin, että nyt tämä matsi käännetään ja toisella jaksolle saatiinkin hyvin painetta vastustajan päätyyn. Nyt pitää säilyttää sama draivi seuraaviin peleihin ja kerätään pisteitä peli kerrallaan. Kauden lopussa sitten katsotaan mihin loppukiri riitti.

Ottelun kolme tähteä sai Samu-Petteri Mäkelä, kaksi tähteä meni Toni Junnilalle ja yksi tähti vierasjoukkueen Petter Meyerille.

Porilaiset lähtevät seuvaaksi tärkeisiin vieraspeleihin ja joukkue kohtaa tulevan kahden viikon aikana ensin KPV:n ja sen jälkeen Jaron. Seuraavaan kotiotteluun vastustajaksi saapuu 28.8 FC Haka.